steam logo Loghează-te
key-drop-promo-code logo
5 / 5
star star star star star
casino Joaca acum
cod
GAMBLECSGO100
get $0.55 for FREE +5% for first deposit
categorii:
csgo
rust
gambling
roulette
crash
coinflip
minesweeper
dice
crypto
pro thumb_up
 • design colorat și navigare simplă;
 • multe bonusuri, sarcini și coduri promoționale Key Drop;
 • activități juridice și protecția datelor;
 • cadouri zilnice, evenimente interesante și activități.
contra thumb_down
 • nivel de suport slab;
 • limite ridicate și restricții.

Cod promoțional Key-Drop.com și recenzie

Key-Drop.com este un site web foarte popular printre jucătorii care iubesc entuziasmul, riscul și skin-urile rare cu care să se joace. Aici puteți deschide cazuri și puteți obține mult mai mult din ceea ce este în ele.

Coduri promoționale pentru introducerea tastelor:

Cu un sistem generos de bonusuri, promoții bine gândite, misiuni și funcții, fiecare jucător va obține exact ceea ce își dorește. Codul Key Drop poate fi folosit pentru a vă spori bankroll-ul cu un bonus de depunere și bani gratuiti instant. Citiți recenzia până la sfârșit și aflați cu ce altceva vă va încânta Key-Drop.

key drop revizuire

Cum să utilizați codul promoțional Key-Drop?

Este foarte ușor să activați codul bonus Key Drop, trebuie doar să parcurgeți câțiva pași:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Steam.

 2. Selectați coduri promoționale pe pagina principală.

 3. Introduceți combinația - “GAMBLECSGO100”.

 4. Faceți clic pe butonul de activare.

  key drop cod promotional

După aceea, bonusul va fi aplicat depozitului tău și monedele gratuite vor fi creditate în contul tău.

Key-drop este legitimă?

Această platformă web a intrat pe piață în 2018. Pe parcursul funcționării sale, unitatea nu a dat niciun motiv să se îndoiască de reputația sa de portal onest și deschis. Datorită sistemului de corectitudine demonstrabilă, fiecare jucător poate verifica rezultatele pentru transparență și imparțialitate. În plus, statisticile indică faptul că platforma este vizitată de milioane de jucători în fiecare lună, ceea ce demonstrează fiabilitatea și stabilitatea acesteia.

keydrop legitim

Dovada responsabilităţii este criptarea SSL robustă, care protejează datele personale ale fiecărui vizitator. Acest lucru poate fi verificat cu ușurință prin prezența unui lacăt în bara de adrese a site-ului.

Pe baza celor de mai sus, este sigur să spunem că Key-Drop funcționează legal, fără a încălca regulile sau a falsifica rezultatele. Recenziile jucătorilor reali confirmă această opinie.

Principalele promoții & Bonusuri

În această secțiune, vă vom spune despre toate bonusurile și evenimentele care îi așteaptă pe vizitatorii Key-Drop.com. Să începem cu bonusul de bun venit, pe care orice nou venit îl poate primi la înregistrare. Este suficient să utilizați codul Key Drop și să faceți prima depunere cu un bonus de 5% la suma depozitului

Cu toate acestea, nu este tot ceea ce este capabil site-ul web. Există o mulțime de aventuri și sarcini care vă pot aduce monede gratuite și alte privilegii:

 • caz gratuit zilnic - introduceți KEYDROP în porecla dvs. Steam și setați un avatar de marcă, apoi puteți obține o carcasă în fiecare zi;

 • Gold gratuit - această secțiune conține sarcini simple; completarea acestora vă va oferi aurul necesar deschiderii dosarelor;

 • Evenimente - sunt dedicate unor date importante, sărbători și alte ocazii; nu ratați șansa de a vă completa soldul completând misiunile;

 • Case Battle - competiție între jucători pe cazuri. Cel cu cea mai tare picătură câștigă toate skin-urile;

 • upgrade de piele - puteți încerca să îmbunătățiți pielea la întâmplare plătind monede suplimentare;

 • contract - puteți obține un skin de nivel superior pentru cinci skinuri de nivel inferior prin crearea unui contract.

Pe lângă bonusurile enumerate, există promoții temporare, precum și cazuri unice și speciale cu conținut valoros. 

Depozit și amp; Metode de retragere

Metodele de depunere și retragere diferă semnificativ. Opțiunile de depozitare includ:

 • CS:GO Skins (P2P)

 • Visa/Mastercard

 • PayPal

 • Paysafecard

 • Gift vouchers

 • Paymentwall

 • Bitcoin, Ethereum, Litecoin, și Tether.

Retragerea de pe site poate fi efectuată în skin-uri și chei CS:GO pentru casele de joc. Retragerile de bani reali sau cripto nu sunt posibile.

Relații Clienți

Serviciul de asistență nu este atât de activ pe cât s-ar dori să fie. Nu există chat live cu un operator, tehnicienii nu sunt disponibili noaptea. Singura opțiune este să scrieți un e-mail sau să vă abonați la rețelele sociale: Facebook, Twitter, Instagram, Discord și Telegram.

Concluzie

Dacă ești atras de jocurile de deschidere a carcasei, îți place să concurezi cu alți jucători și să-ți stabilești un obiectiv de a câștiga un skin cool, înscrie-te pe Key-Drop.com. În curând vei fi proprietarul unui cod bonus de bun venit, al unor skinuri interesante, precum și al altor recompense și misiuni de pe platformă.

key drop promotii

FAQ

Ce este un Key-drop.com?

Aceasta este o platformă unică pentru deschiderea cazurilor cu picături valoroase, chei pentru jocuri celebre, misiuni, sarcini și o mulțime de evenimente interesante.

Cum obții un bonus gratuit la Key-Drop?

Puteți obține un caz gratuit în fiecare zi introducând KEYDROP în numele contului dvs. Steam și introducând un avatar din colecția de marcă.

Key-drop.com este legitim?

Este complet legal și legitim, așa cum demonstrează integrarea Provably Fair. Milioane de jucători au încredere și apreciază deschiderea site-ului.