wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Duelbits Coduri promoționale: Utilizați link-ul de referință și obțineți 500 rotiri gratuite

Pro
 • Licență pentru furnizarea de jocuri de noroc
 • O colecție bogată de jocuri și o gamă largă de evenimente
 • Depozite în cripto, skinuri și carduri cadou
 • Coduri promoționale, bonusuri și programul de fidelitate
 • Cazinou și casă de pariuri pe o singură platformă
 • Suport tehnic 24x7
Contra
 • Restricții în unele țări
 • Nu există bonus de bun venit

Cazinoul Duelbits este locul potrivit pentru a vă bucura de a juca sloturi, de a vizita sălile de cărți, de a paria pe sport și de a primi bonusuri bazate pe codul de recomandare Duelbits. Fiecare secțiune oferă o selecție largă de software pentru jocuri de noroc, iar casa de pariuri oferă sute de opțiuni pentru a vă testa cunoștințele despre disciplinele sportive.

Duelbits Lista codurilor promoționale gratuite:

Dacă doriți să obțineți chiar mai mult decât o depunere, atunci utilizați codul promoțional Duelbits, care vă va oferi o șansă suplimentară de a câștiga. Mulți jucători preferă să joace pe Duelbits, deoarece aici totul este transparent, legal și corect, iar jocurile prezintă un avantaj mare pentru jucători.

Cum se utilizează codul promoțional Duelbits?

Orice utilizator poate profita de un cod promoțional la înregistrare. Dacă aveți un cod promoțional Duelbits, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli:

 1. Înregistrați-vă pe site-ul oficial al unității de jocuri de noroc introducând datele actuale și exacte.
 2. De asemenea, vă puteți înregistra prin contul dvs. Google sau Steam.
 3. Apoi se va deschide o a doua fereastră cu câmpurile pentru a introduce promoția sau codul de recomandare Duelbits.
 4. Introduceți combinația de bonus “infotoplist” și faceți clic pe „Folosiți codul”.

Ca urmare, veți primi o recompensă de cod corespunzătoare, care poate ajunge la un rakeback de 50% sau alte privilegii.

Video instruction how to use Duelbits promo code:

Profitul principal al codului promoțional Duelbits

Cel mai plin de satisfacții al codului promoțional Duelbits este îmbunătățirea experienței jucătorului pe platformă printr-o multitudine de recompense. În mod similar, un cod de recomandare oferă utilizatorilor diverse avantaje, cum ar fi credite gratuite, fonduri bonus, jocuri gratuite și acces exclusiv la jocuri.

Toate aceste recompense și avantaje pot duce la creșterea șanselor de câștig pentru utilizatori și, astfel, la o sesiune de joc mai plăcută în care jucătorii au mai multe oportunități de a juca jocurile lor preferate. În plus, în același timp, utilizatorii pot încerca jocuri noi pe platformă fără riscul de a-și pierde investiția.

Concluzia codului promoțional Duelbits

În concluzie, codul promoțional și codul de recomandare Duelbits sunt unele dintre cele mai avantajoase instrumente pentru jucătorii care doresc să-și îmbunătățească jocul și să dea un impuls călătoriei lor la jocuri de noroc. În plus, permite cazinoului să promoveze și să mențină interactivitatea pe platformă, oferind beneficii precum risc redus, șanse crescute de câștig și monede gratuite jucătorilor. Deci, fie că sunteți un jucător nou sau unul existent, asigurați-vă că sunteți motivat de promoțiile deosebite oferite de Duelbits pentru a urca în clasamente și a câștiga recompense interesante.

Termenii și condițiile codului Duelbits

Fiecare cod promoțional Duelbits vine cu criterii specifice care trebuie îndeplinite, pentru a fi eligibil pentru recompense din cod. Prin urmare, este important ca utilizatorii să citească termenii și condițiile codului înainte de a-l revendica, pentru a obține o cunoaștere mai profundă despre cerințele care trebuie îndeplinite.

 • Utilizare unică: Toate promoțiile disponibile pe platformele Duelbits sunt disponibile doar pentru utilizare o singură dată de către un client pentru a participa de la fiecare adresă de gospodărie, adresă de e-mail, adresă IP, același cont de plată sau computer partajat.
 • Criterii de eligibilitate: Toate codurile promoționale de pe platformă au criterii de eligibilitate diferite. De exemplu, unele promoții sunt disponibile pentru clienții noi, în timp ce altele sunt disponibile doar pentru cei existenți. Prin urmare, asigurați-vă că țineți cont de aceste criterii.
 • Restricții de vârstă: promoțiile Duelbits sunt disponibile numai pentru utilizatorii înregistrați, iar criteriul de vârstă minimă este 18+ pentru a se putea înregistra pe platformă.
 • Cerințe de pariere: Acest termen dictează de câte ori trebuie să pariați suma bonusului înainte de a putea retrage orice câștig. De exemplu, o cerință de pariere de 10 ori pentru un bonus de 50 USD înseamnă că trebuie să pariați 500 USD înainte de a încasa câștigurile din acest bonus.
 • Restricții de joc: Anumite bonusuri sunt aplicabile numai pentru anumite jocuri de cazinou sau tipuri de jocuri. Aceasta înseamnă că codul promoțional ar putea fi folosit doar pentru sloturi, jocuri de masă sau alte categorii specificate, îndrumând jucătorii către anumite zone ale platformei.

Informații Duelbits

marca Duelbits
bonus deblochează recompensele lui Ace + aproape 50% Rakeback
Evaluarea Trustpilot 3.3 – Media
Cod promoțional Infotoplist
Duelbits.com: Înscrieți-vă!

Cod promoțional Duelbits

Duelbits.com Casino: recenzie detaliată

Cazinoul și casa de pariuri online Duelbits este o platformă modernă care oferă o gamă largă de jocuri de noroc de la furnizori cunoscuți și dezvoltări interne. Fiind pe același site web, vă puteți bucura de a juca mii de sloturi și alte jocuri, precum și de a vă muta la biroul unei case de pariuri cu un singur clic. Nu mai trebuie să vă înregistrați pe diferite platforme, ci mai degrabă să vizitați site-ul web Duelbits.

Site-ul oficial a fost deschis în 2020, iar proprietarul portalului este Liquid Gaming N.V. licențiat de Curacao. Dezvoltatorii au făcut toate eforturile pentru a crea pagini cât mai confortabile, simple și directe posibil pentru fiecare vizitator.

Principalul succes al platformei îl reprezintă modalitățile de a încărca contul pentru joc. Există următoarele metode disponibile pentru clienții Duelbits:

 • mai multe tipuri de criptomonede;
 • skin-uri CS:GO;
 • carduri cadou de la 5 USD la 250 USD, care pot fi achiziționate pentru fiat.

Cazinoul cooperează și cu PayPal. Cu acest sistem de plată la bord, este posibil să utilizați diferite valute.

Este Duelbits Legit?

Problemele de legalitate și securitate sunt întotdeauna pe primul loc atunci când alegeți un cazinou de încredere. Duelbits depune toate eforturile pentru a-și proteja clienții și datele lor în cea mai mare măsură posibilă. În acest scop, sunt utilizate mai multe metode dovedite:

 • Criptarea SSL este considerată a fi cel mai fiabil și modern instrument pentru stocarea în siguranță a informațiilor;
 • AML și KYC – pentru a verifica proprietarul contului dacă există un motiv valid pentru aceasta;
 • acceptarea solicitărilor de la utilizatori pentru vulnerabilități identificate ale resurselor – compania ia notă de informațiile primite, le verifică prin taxonomia Bugcrowd și emite recompense pentru aplicarea în timp util.

Licența Curacao confirmă statutul legitim al Duelbits, deoarece documentul este recunoscut de majoritatea țărilor din lume.

Principalele promoții & Bonusuri

Bonusurile și alte recompense sunt pe locul doi după siguranța pentru succesul cazinoului. Jucătorii cu experiență dedică mult timp studierii ofertelor profitabile înainte de a-și crea un cont. În acest sens, Duelbits a reușit să concureze substanțial cu platformele de lungă durată prin dezvoltarea unui sistem unic de loialitate și recompense pentru utilizatori.

În ciuda lipsei unui bonus de bun venit, cazinoul oferă coduri promoționale generoase pentru rakeback și alte recompense. Cadourile plăcute sunt oferite nu numai celor care joacă sloturi, ci sunt disponibile și pariorilor care preferă să parieze pe sport și alte evenimente.

Este util să enumerați principalele tipuri de recompense pe care le pot obține începătorii și utilizatorii activi:

 • 🎁 promotii – pot fi temporare si permanente si sunt publicate intr-o sectiune speciala. În acest moment, există peste 25 de oferte curente;
 • 🏅 Program VIP – cadourile vor impresiona cu siguranță jucătorii activi deoarece se va plăti o recompensă decentă pentru fiecare nou nivel;
 • 🎉 clasament – acesta este pentru cei care sunt mereu în joc și nu au timp pentru pariuri. Locurile de top sunt recompensate cu un fond de premii substanțial.

Turneele, tombolele și evenimentele festive sunt toate pentru a se asigura că fiecare jucător se simte îngrijit de cazinou.

Prezentare generală a promoțiilor Duelbits în 2024

Duelbits este un  cazinou care oferă promoții și distribuie bonusuri. Acestea vizează utilizatori noi și jucători obișnuiți. Avantajul este că bonusurile se aplică atât la aparatele de slot, cât și la pariurile sportive.

Cele mai populare oferte includ:

Crește-ți încrederea

Plasați pariuri Parlay combinând trei sau mai multe evenimente. Dacă ai succes, vei primi bani în plus. Dacă selectați trei evenimente, obțineți 5%. Dacă adaugi 20 de piețe, câștigi 100%.

Asigurare MMA prima rundă

Plasați un singur pariu pe unul dintre luptători pentru a câștiga. Dacă pierde la sfârșitul primei runde, veți primi înapoi suma cheltuită pentru pariu (până la 30 USD).

10% cashback la tenis

Plasați unul sau mai multe pariuri simple în modurile înainte de meci sau Live. Dacă prognoza nu reușește, veți primi 10% din pierdere.

Picături și amp; Câștigă în direct

Pariați pe jocurile live din Pragmatic Play pentru a fi înscris la o tragere la sorți pentru premii în bani. Fondul de premiere lunar este de 500.000 USD.

Picături și amp; Câștigă sloturi

Aceasta este o altă ofertă de la Pragmatic Play. Plasați pariurile în sloturile furnizorului care sunt enumerate în reguli. Acest lucru vă va permite să participați la o tragere la sorți cu premii în bani. Fondul de premiere pentru fiecare lună este de 500.000 USD.

Platforma oferă și alte bonusuri pentru jucătorii activi. De asemenea, este permisă utilizarea codului promoțional Duelbits, care va deschide accesul la prezentări plăcute.

Zi norocoasa

Promoția Duelbits Lucky Day este o schimbare de joc pentru cei care își iubesc cărțile răzuibile. În această promoție, dacă îți joci cărțile corect (la propriu!) și obții zece câștiguri într-o zi, Duelbits te recompensează cu un plus de 10% în plus față de câștigurile tale. Fără capturi, fără termeni suplimentari – doar bonus pur atunci când este completat cu codul Duelbits.

Nu uitați să vă înscrieți din pagina „Recompensele mele” și să urmăriți primele zece câștiguri. Promoția Ziua norocoasă vă binecuvântează cu noroc o dată pe săptămână, așa că nu vă faceți griji dacă se întâmplă să pierdeți o zi

Sloturi Drops & Wins

Promoția Drops & Wins – Slots aduce jocuri noi și premii mai mari în luna octombrie. Dacă ești fan al rotirilor de la Pirate Golden Age, Firebird Spirit sau Muertos Multiplier Megaways, atunci îți va plăcea această promoție. Acestea sunt doar câteva dintre multele alte sloturi interesante de cazinou prezentate în turneele noastre săptămânale de 62.000 USD și Premiile zilnice de 9.000 USD. Mecanica este simplă: jucați orice joc participant cu un pariu minim de 0,50 USD și puteți fie să adune puncte de clasament pentru turneele săptămânale, fie să obțineți un premiu aleatoriu din Premiile zilnice.

Între 19 octombrie și 16 noiembrie, lucrurile devin și mai interesante. Fondul de premiere se va ridica la 678.000 USD, turneele săptămânale găzduind 2.000 de jucători entuziasmați și premiile zilnice crescând la 12.500 USD. Nu există absolut nicio cerință minimă de pariu în această perioadă.

În ceea ce privește premiile, 500.000 USD sunt puse în joc lunar, împărțiți între Turneele Săptămânale (62.000 USD) și Premiile zilnice (9.000 USD). Sistemul de recompense pentru turneele săptămânale de cazinou și premiile zilnice se bazează pe multiplicatorii pariului dvs., jucătorii de top din turneele săptămânale primind până la 10.000 de ori pariul lor. Unii jucători norocoși vor primi și 10 bonusuri gratuite pentru runde.

Funcția de eliminare

Există ceva special la promoția de reducere a numerarului din aplicația Duelbits. Când jucați sloturi video Wazdan, vă așteaptă o funcție interesantă dacă ați deblocat o parte din fondul de premii gratuit de 250.000 USD. Dacă norocul este de partea ta, nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te bucura de câștigurile tale – acestea îți sunt livrate în 72 de ore. Înscrieți-vă pentru funcția Drop atunci când începeți cu aplicația Duelbits și vedeți ce vă aduc picăturile de numerar.

500 de rotiri gratuite

Pășiți în lumea vibrantă a Duelbits Casino? Ei au deschis covorul roșu pentru tine cu oferta lor încântătoare de 500 de rotiri gratuite, concepută special pentru iubitorii de sloturi. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun termen și condiții luxoase, deoarece nu există cercuri complicate prin care să treceți. Pur și simplu depuneți și urmăriți cum rotirile vin în calea dvs. Iată cum:

 • Pariați 200 USD și câștigați 50 de rotiri gratuite.
 • Dacă pariezi 500 USD, vei câștiga 150 de rotiri.
 • Mergi cu 1000 $ sau mai mult și câștigă marele premiu de 300 de rotiri.

Recompensele lui Ace

Recompensele Ace de la Duelbits asigură clienților săi fideli să nu plece niciodată fără un bonus. Cu Instant Bits, poți primi un Rakeback de 10% de fiecare dată când joci în cazinoul lor. În plus, dacă sunteți genul căruia îi plac surprizele zilnice, Daily Bits vă acoperă. În caz contrar, dacă sunteți mai mult un planificator săptămânal sau lunar, există ceva și pentru dvs., cu biți săptămânal și lunar, fiecare oferind 5% din ceea ce ați pus în joc.

Dar adevărata magie se întâmplă pe măsură ce călătorești prin lounge-ul VIP, unde ești recompensat sub forma unui bonus de 12,5% de fiecare dată când treci la nivel. În cele din urmă, pentru toți pasionații de pariuri sportive, Duelbits oferă doar un mic avantaj de 1% la pariurile dvs. sportive. Duelbits vă permite chiar să utilizați coduri de recomandare pentru a debloca recompensele lui Ace. Puteți găsi aceste coduri de recomandare pe platforma Duelbits sau prin site-urile lor afiliate.

Sponsorizări Duelbits

Brandul sponsorizează organizații și echipe sportive, inclusiv

 1. AFA. Parteneriatul cu Asociația de Fotbal din Argentina extinde geografia prezenței companiei și permite introducerea de noi evenimente.
 2. Vila Aston. Parteneriatul cu o echipă populară de fotbal este o oportunitate de a atrage un nou public și de a deveni lider în industria pariurilor.
 3. Pain Gaming. Sporturile cibernetice nu au fost lăsate deoparte, iar reprezentanții mărcii se străduiesc să contribuie la dezvoltarea acestuia.

Este posibil ca în viitor să existe noi vedete cu care Duelbits va colabora.

Salonul VIP al lui Duelbits Ace

Pune-ți pariurile și fii activ pe site pentru a deveni membru al programului VIP. De îndată ce administrația platformei înțelege că îndepliniți cerințele, va trimite imediat o invitație. Trebuie să mergi de jos în sus, iar apoi un simplu Joker se va transforma într-un As. Fiecare nivel deschide noi opțiuni, de exemplu, ajutorul unui manager personal și acces la promoții și turnee exclusive.

Clasament pe Duelbits

Clasamentul este o modalitate excelentă de a vă face o idee despre cât de activ ar trebui să fie site-ul. Lucrul grozav este că informațiile despre suma totală de pariuri ale jucătorilor pentru ziua și pentru săptămână sunt publicate aici. Puteți ajusta dimensiunea investiției pe baza acestor date. Dacă devii unul dintre primii cinci jucători, vei primi un bonus în numerar. Joacă online, folosește carduri cadou sau coduri promoționale și norocul va zâmbi.

Sistemul afiliat al Duelbits

Invitarea de noi utilizatori este o sarcină responsabilă. Este important să ridicați astfel de clienți care vor fi interesați de joc. Puteți participa la atragerea noilor veniți, pentru care se oferă un comision.

Invitați prieteni folosind un link sau un cod de recomandare. Ei trebuie să se înregistreze pe site, să facă o depunere și să se cufunde în lumea entuziasmului. Fiecare recomandare vă va aduce 10% din valoarea pariurilor lor. Cu cât jucătorii sunt mai activi, cu atât remunerația este mai mare.

Pentru analiza datelor, vi se oferă o formă inteligentă în cabinetul personal. Când faceți clic pe fila Afiliați se vor deschide următoarele poziții:

 • numărul de trimiteri;
 • suma pariurilor;
 • câștigurile de la jucătorii invitați pentru tot timpul;
 • remunerația disponibilă în acest moment.

Puteți vedea cât de activi sunt utilizatorii pe care i-ați referit la platformă. Dacă există prieteni și cunoștințe din SUA, atunci nu vă faceți griji cu privire la interzicerea legală a jocurilor de noroc. Este posibil să utilizați VPN pentru înregistrare și pariuri suplimentare pe portal.

Top turnee de Duelbits

Turneele între jucători au loc într-o anumită perioadă. Urmărește cu atenție actualizările pentru a nu rata oferte interesante. Dacă doriți să participați la turnee, trebuie să pariați în acele sloturi care sunt specificate în regulament. Abia atunci te vei putea califica și concura pentru premii.

O scurtă trecere în revistă a turneelor ​​populare este oferită mai jos:

Confruntarea finală

Aceasta este etapa finală a evenimentului Spinomenal Grand Tour. Fondul său de premiere este de 25.000 USD. Dacă doriți să participați, faceți pariuri de la 0,2 USD în sloturile furnizorului. Vi se vor acorda puncte premiu în funcție de șansele de plată. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât locul tău în clasament va fi mai mare. Primii 90 de jucători norocoși vor împărți premiul în bani.

A deveni bogat peste noapte

Acesta este un turneu cu jackpot progresiv. Fondul de premiere începe de la 40.000 USD, dar va crește cu fiecare pariu pe care participanții îl fac. Pentru a vă califica, rotiți rolele sloturilor specificate de cel puțin 150 de ori. Mărimea pariului este de cel puțin 1 USD. Fondul de premiere va fi împărțit între jucătorii din pozițiile 1 până la 250. Liderul va primi 10% din suma jackpot-ului, iar participanții din ultimele poziții vor primi 0,12%.

Drop non-stop

Un turneu semi-anual cu un fond total de premii de 1 milion de dolari. Pariați la sloturile specificate în reguli și veți avea șansa de a câștiga un premiu. Recompensele sunt aleatorii, astfel încât cotele și alte criterii sunt irelevante.

Noi turnee se desfășoară în mod regulat, așa că fiți informat.

Duelbits Top Sports Games Review

Activitatea platformei este legitimă, așa că pariază fără îndoială. Puteți paria în timp ce jucați sloturi și, de asemenea, la evenimente sportive. Încercați să preziceți rezultatul întâlnirilor pentru a obține o recompensă. Cele mai populare discipline includ:

 • baschet;
 • tenis;
 • BUN;
 • fotbal;
 • cybersport.

Puteți face un pariu în modurile înainte de meci sau Live. Indiferent de alegere, este necesar să se facă o analiză amănunțită a datelor și să se uite prin statisticile întâlnirilor anterioare pentru a determina câștigătorul.

Revizuirea jocurilor de cazino

O componentă importantă a oricărui cazinou online este software-ul de joc. Duelbits a reușit și aici, în ceea ce privește scara colecțiilor, deoarece oferă o mare varietate de divertisment. Jocurile sunt furnizate de dezvoltatori celebri precum ELK Studios, IGT, NetEnt, Quickspin, Relax Gaming și mulți alții. Acesta este un indicator al fiabilității cazinoului, deoarece aceste mărci cooperează doar cu operatori de renume.

Vizitatorii platformei au acces atât la jocuri obișnuite, cât și la jocuri live. Dacă vrei să simți atmosfera camerei live – crupieri profesioniști te așteaptă în timp real.

Duelbits are următoarele opțiuni de care să te bucuri:

 • sloturi – această secțiune conține sute de jocuri cu diferite teme, plăți și design;
 • camere de cărți – aici este o atmosferă specială deoarece jocurile de Baccarat, Blackjack și Poker necesită concentrare maximă;
 • rulete – americane, europene, aurii și alte variante pentru toate gusturile și dinamica.
 • În plus, cazinoul oferă dezvoltări unice pe care nu le vei găsi nicăieri altundeva:
 • Crash – urmăriți zborul rachetei și cum crește coeficientul. Fii vigilent pentru că se poate prăbuși în orice moment. Făcând clic pe oprire în punctul potrivit înainte ca racheta să se prăbușească, obțineți multiplicatorul potrivit pentru pariul dvs.;
 • Ruleta este similară cu versiunea clasică în care jucătorii pariază pe roșu/negru/zero;
 • Dice oferă să ghicească cât de mai mare sau mai mic va fi numărul de pe zaruri. Înainte de a începe jocul real, puteți exersa în modul demo.

Există o mulțime de divertisment pentru toată lumea în modurile single, multiplayer și live.

Noi jocuri de cazino pe Duelbits

Lozuri – Duelbits a dezvăluit recent un joc nou-nouț sub formă de Lozuri. Regulile sunt simple și simple: alegeți doar un joc de cărți răzuibile, zgâriați toate cutiile și, dacă dezvăluiți trei sau mai multe din același simbol, veți câștiga premiul!

Duel Poker – Cu Duel Poker, poți experimenta emoția pokerului online fără a juca o mână. La fiecare 15 secunde, începe o nouă rundă și, spre deosebire de pokerul tradițional, acest joc prezintă doi jucători automatizați care se înfruntă într-o confruntare continuă Texas Hold’em. Ca spectator, poți să pariezi pe diferite rezultate, inclusiv pe ce jucător va câștiga, mâna câștigătoare și chiar pe anumite combinații de cărți de jucător.

Aveți o fereastră scurtă de 15 secunde pentru a vă bloca pariurile înainte ca cărțile să fie dezvăluite și să fie stabilit câștigătorul. În plus, puteți să repetați rapid pariurile, să vă personalizați jetoanele de pariuri și chiar să revizuiți rezultatele anterioare pentru o abordare mai strategică.

Clasamentul mâinilor: 

Mâna câștigătoare Plata Descriere
Carte mare sau o pereche 1: 2.2 Câștigător cu o carte mare sau o pereche
Două perechi 1: 3 Câștigător cu două perechi
Full House 1: 20.2 Câștigător cu un full house
Three of a kind / Straight / Flush 1: 4.65 Câștigător cu o chintă, trei sau culoare
Four of a kind and above 1: 255.5 Câștigător cu 4 sau mai multe cărți de același fel, inclusiv chintă regală
Cărți de jucător Plata Descriere
Același costum 1: 4.85 Cărți de buzunar de aceeași culoare
O pereche 1: 16.15 Jucător cu o pereche de buzunare
Conectori 1: 8.1 Jucător cu conectori de buzunar (de ex, 4/5, J/Q)
Conectori potriviți 1: 24.25 Conectorii cu același costum (de ex, 1♥/2♥, J♣/Q♣)

Loterie – În loc să aștepte rezultatele săptămânale, Duelbits extrage numere câștigătoare zilnic la loteria online, oferind jucătorilor o experiență rapidă și plină de entuziasm. Pur și simplu cumpărați biletul online, alegeți-vă numerele și sperați la un meci!

Cu doar 26 de numere pe grilă și 10 pentru jackpot, șansele tale de câștig sunt mult mai mari decât majoritatea cazinourilor. Dacă doriți să câștigați jackpot-ul, trebuie să obțineți toate cele cinci numere și numărul jackpot-ului pentru a revendica o parte din jackpot-ul de 50K

Prețuri live cripto pe Duelbits

Rămâneți la curent cu prețurile live ale criptomonedelor este absolut esențial atunci când vine vorba de un cazinou cripto. Duelbits oferă această funcție prin afișarea prețurilor cripto în direct direct pe platforma lor, ceea ce nu numai că vă ține informat, ci și vă asigură că luați decizii pe baza celor mai actuale date.

Având aceste informații în timp real la îndemână în timp ce utilizați platforma Duelbits, le permite jucătorilor să înțeleagă cât valorează pariul lor și dacă criptomoneda pe care o folosesc este stabilă, urcă sau se prăbușește.

duelbits recenzie

Card cadou Duelbits

Pentru a adăuga la lista extinsă de opțiuni de plată, Duelbits oferă, de asemenea, jucătorilor șansa de a plăti printr-un card cadou exclusiv pentru Duelbits. Lucrul grozav al funcției cardului cadou este că personalitățile populare – cum ar fi platformele de rețele sociale, streamerii și influenții – pot oferi fanilor lor dedicați șansa de a obține monedă gratuită Duelbits prin cadouri și evenimente cu carduri cadou. De asemenea, puteți cumpăra carduri cadou pentru dvs. pe platformele dedicate.

Disponibilitate mobil

Îți lipsește timp să stai ore în șir în fața unui ecran de computer? Duelbits s-a asigurat că clienții pot vizita cazinoul oricând și în orice locație. Tot ce este nevoie este să lansați site-ul de pe un smartphone sau tabletă și să continuați să pariați din același cont. Este o modalitate excelentă de a rămâne online pentru a concura pentru conducere. Dacă te-ai plictisit în timp ce aștepți un zbor sau într-o călătorie, deschide cazinoul în browserul tău mobil și joacă pentru distracție.

Toate funcțiile, interfața și plățile rămân disponibile, nu există limitări pentru gadgeturi. Condiția principală este o conexiune la internet, iar site-ul web se va adapta rapid la dimensiunea ecranului dispozitivului dvs.

Depunere și retragere

MetodePuteți face depuneri în criptomonede, fiat și skin-uri CS:GO:

 • 💹 pentru a folosi criptomonede, tot ce trebuie să faci este să introduci datele portofelului și să confirmi plata;
 • 💳 în cazul fiat, sunt disponibili principalii operatori – VISA, Mastercard, Skrill și Webmoney. Nu există posibilitatea de a efectua plăți directe. Sunt acceptate carduri cadou;
 • 💻 pentru a paria cu skin-uri, trebuie să vă conectați la contul dvs. Steam.

Doar criptomoneda este disponibilă pentru retragere, ceea ce nu este un dezavantaj deoarece astfel de tranzacții sunt cele mai rapide și mai sigure. Este important să rețineți că nu există limite de depunere și retragere, astfel încât nu trebuie să așteptați plățile, vă puteți lua câștigurile. imediat și fără întârziere.

Noi metode de plată pentru Duelbits

Duelbits a introdus recent încă trei criptomonede în listele de opțiuni de plată, inclusiv popularele Shiba Inu, Tron și chiar Apecoin. Utilizatorii au acum mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de opțiuni de plată și de încasare a codului lor Duelbits, deoarece pot folosi cripto-ul lor preferat.

Relații Clienți

Asistența în timp util în rezolvarea problemelor tehnice și de joc crește loialitatea jucătorilor și îmbunătățește ratingul unității. Pentru comunicarea cu clienții, există un chat live, care va oferi răspunsul necesar într-un minut. De asemenea, există chat-ul jucătorilor în colțul din dreapta jos, unde puteți pune o întrebare jucătorilor experimentați.

Din păcate, aceasta este singura modalitate de a contacta operatorul, totuși, chat-ul este suficient de rapid pentru a obține ajutor și a evita așteptarea unui e-mail.

Concluzie

Duelbits Casino este o modalitate excelentă de a te relaxa, de a paria și de a te bucura de întregul proces. Această unitate de jocuri de noroc are o interfață confortabilă în mai multe limbi, setul optim de software pentru jocuri de noroc, coduri promoționale generoase și bonusuri, precum și posibilitatea de a paria pe sport. Toate cele de mai sus vă permit să vă petreceți timpul distrându-vă, bucurându-vă de divertisment dinamic și, dacă aveți noroc, obțineți o experiență profitabilă.

FAQ

Poți juca Duelbits în SUA?

Din păcate, Duelbits nu este disponibil în SUA și în alte câteva țări și, în unele cazuri, nu există suport pentru anumiți furnizori.

Ce este Duelbits?

Aceasta este o platformă tânără, dar de încredere, cu jocuri interesante, pariuri sportive și dezvoltări interne pentru jocurile de noroc. Puteți juca pentru cripto, skin-uri CS:GO și carduri cadou fiat.

Ce companie deține Duelbits?

Cazinoul este deținut de Liquid Gaming N.V., o licență de jocuri de noroc a fost eliberată de Curacao.

Cum pot încasa Duelbits?

Metoda de retragere oferită este criptomonede. Există mai multe tipuri de criptomonede disponibile pentru retragere în Duelbits: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Solana, Ripple și altele.

Poți retrage bani de pe Duelbits?

Da, puteți retrage bani de la Duelbits într-o varietate de moduri. Cel mai simplu mod este să vă conectați contul la portofelul dvs. cripto și să emiteți o retragere odată ce doriți să vă primiți câștigurile. Retragerile durează de cele mai multe ori doar câteva minute pentru a fi procesate.

Cum pot depune cripto în Duelbits?

Pentru a depune cripto în contul tău duelbits, conectează-ți portofelul cripto la platformă. Apoi, alegeți prin ce monedă doriți să faceți depozitul și introduceți suma dorită. Cu prețurile cripto în direct de la Duelbits, puteți verifica cele mai recente prețuri cripto în timp ce faceți depozite.

Можно ли вывести деньги из Duelbits?

Да, вы можете вывести деньги из Duelbits различными способами. Самый простой способ – это подключить свой счет к криптокошельку и оформить вывод средств, как только вы захотите получить свой выигрыш. В основном вывод средств обрабатывается в течение нескольких минут.

Как внести криптовалюту в Duelbits?

Чтобы пополнить свой счет в duelbits, подключите свой криптокошелек к платформе. Затем выберите, в какой валюте вы хотите пополнить счет, и введите желаемую сумму. С помощью системы Duelbits live crypto prices вы можете следить за актуальными ценами на криптовалюты во время пополнения счета.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')