wing-preload
Conectați-vă cu aburi

CSGOSelly Cod promoțional: Utilizați “HELLAGOOD” și obțineți 0.5$ gratuit

Pro
 • Oferă jucătorilor o modalitate rapidă de a-și vinde skin-urile CS2, ceea ce este convenabil pentru jucătorii CS2 care doresc rapid bani
 • Oferă unele dintre cele mai bune valori de cash-out de pe piață, oferind jucătorilor un preț extrem de competitiv pentru piei vândute
 • O limită minimă de retragere scăzută, astfel încât chiar și utilizatorii care nu au piei de mare valoare pot vinde pe platformă
 • Oferă o varietate de metode de retragere, oferind utilizatorilor flexibilitate în ceea ce privește modul în care își primesc banii
Contra
 • Fiind un site lansat recent, este posibil să nu aibă același nivel de încredere sau reputație ca și platformele mai vechi, mai bine stabilite
 • Deocamdată, platforma acceptă doar skin-urile CS2 pentru încasare, limitând posibilitățile utilizatorilor cu skin-uri din alte jocuri

CSGOSelly este o nouă piață online interesantă de skin, unde jucătorii își pot pune skin-urile CS2 la vânzare. Site-ul web oferă tranzacții fără întreruperi, numeroase opțiuni de încasare și o interfață ușor de navigat. CSGOSelly este, de asemenea, incredibil de centrat pe utilizator și veți descoperi că are mai multe canale pentru ca jucătorii să obțină asistență pentru clienți.

Codurile de recomandare CSGOSelly:

Cum se utilizează codul promoțional CSGOSelly?

Încasarea codului promoțional CSGOSelly și revendicarea bonusului gratuit este destul de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:

 1. Accesați www.csgoselly.com.
 2. Conectați-vă la contul dvs. CSGOSelly. Dacă nu aveți deja un cont, pur și simplu creați unul.
 3. Derulați în jos pentru a găsi secțiunea „0,50 USD gratuit” pentru a introduce codul dvs. CSGOSelly.
 4. Introduceți „HELLAGOOD” sau „HELLA” în câmpul pentru codul promoțional.
 5. Faceți clic pe „Activați codul acum” pentru a vă revendica bonusul de 0,5 USD.

După ce ați terminat, vă puteți retrage bonusul gratuit prin numeroasele opțiuni de încasare disponibile.

Informații CSGOSelly

brand CSGOSelly
bonus Primiți 0,5 USD gratuit
Cod promoțional hellagood
CSGOSelly.com: Inscrie-te!

CSGOSelly cod promoțional

În recenzia noastră, am constatat că CSGOSelly este o platformă fantastică care, de asemenea, permite utilizatorilor să obțină un echilibru gratuit prin codul CSGOSelly. În această recenzie, vă vom explica cum puteți utiliza codul de afiliat CSGOSelly și ce puteți face cu el!

Este CSGOSelly legitim?

Dacă vă întrebați „Este CSGOSelly legitim?” nu vă faceți griji. Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. CSGOSelly s-a consolidat ca o platformă legitimă pentru încasarea skin-urilor CS2. Oferă câteva metode convenabile de retragere și rulează pe o conexiune sigură criptată SSL, pe care o puteți verifica căutând un simbol de lacăt lângă adresa site-ului web. CSGOSelly se laudă chiar și cu o reputație solidă în rândul utilizatorilor, deoarece platforma are un rating puternic Trustpilot de 4,4, ceea ce este o dovadă a experienței pozitive împărtășite de comunitate.

În plus, site-ul este recomandat de câțiva YouTuberi noti și are funcții care urmăresc să ofere încasări rapide și corecte pentru skin-urile dvs. Cu toate acestea, este esențial să procedați cu prudență atunci când vine vorba de toate platformele de jocuri de noroc, în special de cele mai noi, cum ar fi CSGOSelly, citind recenziile și instrucțiunile utilizatorilor înainte de a face achiziții uriașe.

Metode de depunere și retragere

Doriți să începeți cu CSGOSelly? Iată cum vă puteți muta fondurile pe platformă

Metode de depozit:

În prezent, CSGOSkelly vă permite doar să depuneți skin-uri CS2, pe care le puteți vinde pe piață.

Metode de retragere:

Pe de altă parte, CSGOSelly acceptă o mulțime de metode de retragere, de la criptomonede, portofele electronice și metode online până la metode bancare tradiționale:

Criptomonede:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)

Portofele electronice și plăți online:

 • Alipay
 • PayPal
 • Skrill
 • Venmo
 • Bani Yandex
 • QIWI
 • Revolut

Soluții bancare:

 • Transfer bancar: modul bun de modă veche.
 • SEPA: Pentru acele tranzacții în euro.
 • Zelle: Transferuri bancare rapide, folosite mai ales de oameni din SUA.

Oricare ar fi preferința ta, CSGOSelly pare să aibă un pic din toate pentru toată lumea! Doar un avertisment: fiți întotdeauna cu ochii pe orice taxe sau condiții legate de fiecare metodă.

Sistemul de afiliere al CSGOSelly

La CSGOSelly, puteți câștiga niște bani gratuit și pe cont propriu! În recenzia noastră despre CSGOSelly, am pescuit prin sistemul său de afiliat și am descoperit că puteți câștiga bani invitându-vă prietenii pe platformă. CSGOSelly vă permite să vă generați linkul de afiliat și să îl distribuiți altor persoane.

Dacă alți utilizatori se alătură platformei utilizând codul sau linkul dvs. de afiliat, veți câștiga o sumă mică de bani sau sold pe site, permițându-vă să câștigați fără a fi nevoie să vă puneți niciunul dintre skin-urile la vânzare! Puteți începe și puteți genera instantaneu codul dvs. CSGOSelly.

recenzie csgoselly

Opțiuni de asistență pentru clienți și mobil

Când ceva se referă la bani – în special piețele online precum CSGOSelly – trebuie să vă asigurați că puteți contacta cu încredere personalul de asistență pentru clienți în cazul în care ceva merge în sud. Dar nu vă faceți griji, deoarece CSGOSelly vă sprijină atunci când vine vorba de opțiuni prompte de asistență pentru clienți:

 • Live Chat: aveți o întrebare rapidă sau aveți nevoie de o rezoluție rapidă? Accesați chatul lor live și un reprezentant va fi acolo pentru a vă ajuta în timp real.
 • Discord: Dacă ești mai confortabil pe Discord, au un canal dedicat acolo. Este, de asemenea, un spațiu grozav nu doar pentru asistență, ci și pentru a interacționa cu comunitatea și a rămâne la curent.

Opțiuni mobile:

Pe lângă asistența promptă pentru clienți, CSGOSelly se asigură, de asemenea, că puteți accesa platforma oriunde v-ați afla. Indiferent dacă sunteți în mișcare sau doar preferați confortul telefonului dvs., CSGOSelly nu vă va dezamăgi. Au o platformă compatibilă cu dispozitivele mobile, asigurându-vă că vă puteți gestiona tranzacțiile, puteți consulta cele mai recente oferte sau puteți contacta asistența pentru clienți direct de pe dispozitivul dvs., oriunde v-ați afla.

Concluzie

Deși este încă la începuturile sale, CSGOSelly s-a poziționat ca un jucător proeminent pe piața online pentru skin-uri CS2. Platforma sa intuitivă oferă utilizatorilor o experiență perfectă, de la depunerea de active până la încasare. Site-ul merge mai departe oferind tarife generoase pentru skin-uri, remarcandu-se de multi dintre concurentii sai, cel putin in aspectul cash-out instant. Gama extinsă de metode de depunere și retragere se adresează unui public global, asigurând că tranzacțiile sunt accesibile și simple.

În plus, angajamentul lor față de asistența utilizatorilor a fost destul de evident în recenzia noastră, deoarece oferă asistență prin mai multe canale, cum ar fi chat live și Discord. De asemenea, se laudă cu o interfață prietenoasă cu dispozitivele mobile, care își arată dedicarea față de experiența utilizatorului. Dacă doriți să vă scufundați în lumea comerțului cu skin CS2, CSGOSelly merită cu siguranță un loc pe lista dvs. de considerații. Comerț fericit!

FAQ

Ce este CSGOSelly.com?

CSGOSelly.com este o piață online unde jucătorii își vând skin-urile CS2 rapid și eficient pentru bani reali. Oferă o serie de metode de retragere pentru a se potrivi diferitelor nevoi. Acest site a devenit o destinație pentru mulți comercianți CS2 care caută o experiență de vânzare fără probleme.

Cum puteți obține un bonus gratuit pe CSGOSelly?

Pentru a solicita un bonus gratuit pe CSGOSelly, pur și simplu vizitați site-ul lor, conectați-vă, derulați până în partea de jos pentru a găsi opțiunea “Free $0.50” și introduceți codul de afiliat “HELLAGOOD”. Acest bonus este o modalitate excelentă pentru ca noii utilizatori să își înceapă călătoria de tranzacționare.

Este CSGOSelly.com legitim?

Da, CSGOSelly.com este legitim. Au fost testate și revizuite pozitiv de mulți utilizatori, inclusiv de noi! Platforma lor funcționează, de asemenea, sub o conexiune securizată SSL, asigurând tranzacții sigure.

Este CSGOSelly cel mai bun loc pentru a vinde skin-uri CSGO?

CSGOSelly se numără printre platformele de top pentru vânzarea de skin-uri CS2, oferind rate competitive și încasări rapide. Cu toate acestea, dacă este “cel mai bun” depinde de preferințele și experiențele individuale. Caracteristicile lor deosebite îi fac cu siguranță un concurent puternic pe piață.

Pot să-mi vând skin-urile pe CSGOSelly pentru bani instantaneu?

Absolut! CSGOSelly este conceput pentru încasări instantanee, permițând utilizatorilor să își transforme rapid skin-urile CS2 în bani reali cu un minim de probleme. Viteza și eficiența sistemului lor sunt cele care atrag mulți utilizatori către platforma lor.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')