wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 31 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi

Codurile promoționale CSGOLuck cu recenzie completă în Mai 2024

Pro
 • jocuri dovedit corecte
 • o mare selecție de cazuri și bătălii
 • suport pentru diferite metode de plată
 • sistem de bonusuri și recompense zilnice
Contra
 • provably fair games
 • a large selection of cases and battles
 • support for different payment methods
 • bonus system and daily rewards

Căutați un site care să aibă toată  distracția de jocuri de noroc  pentru jucătorii CS:GO? Avem vești grozave! CSGOLuck oferă o mulțime de jocuri interesante,  deschideri de cazuri și bătălii. Nu te vei plictisi aici pentru că avem tot ce ai nevoie pentru timpul tău liber – jocuri, bonusuri, cadouri și super case!

Imaginați-vă, cadou de cod CSGOLuck vă va ajuta să obțineți un caz gratuit. Introduceți combinația postată pe site-ul nostru și aveți garantat că veți primi suma suplimentară egală cu cea pe care ați indicat-o la depunerea contului. Cu siguranță va funcționa, trebuie doar să o încerci!

CSGOLuck lista de coduri de recomandare:

Informații despre marcă

marca CSGOLuck
primă 3 cazuri gratuite + 5% bonus
Trustpilot Evaluare 4.9 – Excelent
Cod promoțional HELLAGOOD
CSGOLuck.com: Inscrie-te!

csgoluck Cod promotional

Cum să utilizați codul promoțional CSGOLuck?

Bonusul din codul nostru promoțional este valabil astăzi și vă va oferi posibilitatea de a deschide și mai multe cazuri și de a face mai multe pariuri. Activarea acestuia necesită:

 • Conectați-vă la contul dvs. Steam pe CSGOLuck folosind linkul nostru de recomandare.
 • Selectați secțiunea Promoții.
 • Introdu codul promoțional CSGOLuck „ HELLAGOOD ”.
 • Confirmați activarea și faceți clic pe Free Case.
 • Deschide carcasa și ia-ți pielea liberă.

Acum deveniți proprietarul cadoului dvs. și cheltuiți bani gratuit pe divertisment, ceea ce este suficient pe site.

Care este diferența dintre recomandarea CSGOLuck și codul promoțional

Începătorilor le va fi greu să găsească o diferență între recomandările CSGOLuck și codurile promoționale. Pentru a pune lucrurile în perspectivă pentru tine, vom trece peste asta cu un exemplu. Să presupunem că tocmai v-ați alăturat acestei platforme și doriți să utilizați codul nostru „ HELLAGOOD ” pentru a solicita un bonus de depozit de 100% de până la 100 de monede. Acesta este un cod de recomandare, deoarece îl puteți utiliza o singură dată și nu este posibil să utilizați alte coduri de recomandare în contul dvs. Cu alte cuvinte, putem eticheta codul de recomandare drept oferta de bun venit.

Codurile promoționale, pe de altă parte, pot fi folosite în mod constant. În cele mai multe cazuri, aceste coduri pot oferi o gamă largă de beneficii, inclusiv cazuri gratuite de deschis, bonus fără depunere, rakeback sau cashback etc. Cea mai simplă modalitate de a pune mâna pe codurile promoționale CSGOLuck este să le urmăriți activ pe canalele de socializare precum Stare de nervozitate. Rețineți că unele coduri promoționale sunt sensibile la timp și vor expira odată ce sunt utilizate de un număr suficient de ori, așa că trebuie să fiți rapid când le revendicați.

Este CSGOLuck legitim?

Nu există nicio îndoială că site-ul este complet legal și funcționează legal. Acest lucru este ușor de verificat prin licența emisă de guvernul din Curacao. Dovada rezultatelor corecte ale jocului nu face decât să confirme legitimitatea evidentă a portalului, iar un număr mare de utilizatori înregistrați lasă recenzii pozitive, rezultând o evaluare de 4,6 stele din 5 posibile.

csgoluck legitim

Principalele promoții și bonusuri

Cele mai bune bonusuri sunt luate de cei mai activi jucători. Acțiunile tale determină câte bonusuri poți obține:

 • daily case – obțineți un caz în fiecare zi când ajungeți la un anumit nivel;
 • cazuri de suprataxare – cei care au deblocat această caracteristică printr-un depozit;
 • promoții și recompense – ai grijă la ofertele temporare și prinde-le mai întâi;
 • clasament – primele trei locuri primesc cadouri frumoase.

Și, desigur, bonusul de bun venit pe care îl va primi fiecare utilizator înregistrat – 100% până la 200 de monede pentru un depozit minim de 10 monede.

Cum să obțineți un caz gratuit pe CSGOLuck

Există mai multe modalități de a obține un caz gratuit pe CSGOLuck. În primul rând, după ce vă înregistrați pentru un cont, mergeți la fila „Recompense” și faceți clic pe „Promoții”. Acolo, veți găsi un caz de bun venit pe care îl puteți deschide gratuit. Recompensele din aceasta variază în valoare și dacă ești următoarea persoană norocoasă, ai putea ajunge la un profit serios. Iată pașii necesari pentru a face acest lucru:

 1. Creați un cont și introduceți informațiile personale necesare, cum ar fi numele și prenumele și data nașterii.
 2. Navigați la categoria „Recompense” și apăsați fila „Promoții”.
 3. Acolo, veți găsi un caz etichetat „CAZ DE BINE AȚI VENIT” pe care îl puteți deschide gratuit.
 4. Rețineți că nu puteți câștiga un skin din acest caz, deoarece soldul bazat pe skinul pe care îl deschideți este transferat în contul dvs. pe care îl puteți folosi pentru a juca oricare dintre jocurile disponibile.

Pe lângă un caz de bun venit, clienții fideli sunt, de asemenea, recompensați cu cazuri gratuite zilnice, în funcție de nivelul actual. La momentul scrierii, există 16 cazuri diferite pe care le puteți deschide. Dacă aveți ceea ce este necesar pentru a ajunge la nivelul 110, puteți pune mâna pe skin-uri foarte scumpe gratuit în fiecare zi.

Cazuri de supraalimentare pe CSGOLuck

O altă modalitate prin care clienții fideli pot obține beneficii suplimentare este oferindu-le cutii Supercharge. Obiectivul principal este atingerea unui obiectiv de depozit de un anumit nivel. De exemplu, pentru a fi supraalimentat la nivelul 2, trebuie să depuneți minimum 10 USD. Rețineți că puteți obține supraalimentare doar o dată pe zi.

Odată ce starea de supraîncărcare este activă, aceasta va dura 2 ore sau până la expirarea timpului zilnic. Principalele avantaje pe care le obțineți atunci când sunt supraalimentate sunt XP dublu, carcase zilnice supraalimentate care conțin skinuri foarte scumpe și un fulger lângă numele de utilizator disponibil pentru toți jucătorii CSGOLuck.

Revizuirea jocurilor de cazino

Nu e timp să te plictisești aici, întotdeauna e ceva de făcut. Dacă doriți să faceți o pauză între deschiderea cazurilor și bătăliile de cazuri, atunci portalul oferă dezvoltări interne. Există tot felul de jocuri care te așteaptă pe CSGOLuck. Aici puteți juca jocuri de noroc populare, cum ar fi ruletă, sloturi, sau chiar puteți pune mâna pe deschiderile carcasei. Găsiți mai multe informații despre cele mai populare jocuri mai jos:

 • Crash  – ține-ți ochii pe linia în creștere cu șanse tot mai mari. Prinde-ți câștigurile, dar fă-o înainte ca linia să se rupă;
 • Roată – acesta este un analog al ruletei, cu trei pictograme diferite pentru pariuri. Dacă ghiciți, câștigați; dacă ratezi, pariul tău este ars;
 • Coinflip  – ai o șansă de 50/50, nu-i rău, nu-i așa? Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți fața monedei care concurează cu alt participant;
 • Mine  – sunt perfide și periculoase și pline de explozibili. Aveți grijă când vă deplasați prin pătrate. Cu cât treci mai mult, cu atât câștigi mai mult;
 • Turn – doar cei mai disperați pot ajunge în vârf pentru că fiecare pas următor poate fi ultimul.
 • Sloturi: CSGOLuck a dedicat o categorie întreagă sloturilor de cazinou. Acolo, veți oferi numeroase oportunități de jocuri de noroc oferite de peste 15 furnizori diferiți. CSGOLuck găzduiește unele dintre cele mai populare sloturi de pe piață în acest moment, cum ar fi Big Bass Bonanza, Floating Dragon, The Dog House, Sweet Bonanza, Gates of Olympus și multe altele.
 • Case Battle: Dacă doriți să luptați împotriva altor jucători sau roboți în deschiderea cazurilor Counter-Strike, atunci aceasta este platforma pe care să o faceți. Alegeți dintre peste 50 de cazuri diferite, cu prețuri variate, stabiliți cum doriți să jucați (câștigătorul ia totul sau modul egalitate în care toate premiile sunt împărțite între jucători) și bucurați-vă de o suprapunere frumoasă și de o experiență de joc.
 • Deschiderea cazului: pe lângă jocul de luptă a cazurilor, jucătorii pot deschide și ei înșiși dosare. În opinia noastră, aceasta este o modalitate transparentă de deschidere a cazurilor în care șansele sunt dezvăluite înainte ca containerul să fie deschis. În plus, a fost pus în aplicare un sistem dedicat, bazat pe Blockchain, care se dovedește echitabil, pentru a asigura un joc corect pentru toate părțile implicate.
 • Roata: Pentru a juca un joc de ruletă de noroc CS de școală veche, Roata este ceva pe care ar trebui să-l cauți atunci când te înscrii în CSGOLuck. În acest joc, puteți paria că roata va ateriza fie pe sigla CT, fie pe sigla T și va solicita un multiplicator de 2x. Cu toate acestea, dacă roata aterizează pe un logo CSGOLuck, puteți obține un multiplicator de 14x.

Recent a apărut o nouă caracteristică – sloturi. Există produse de la cei mai importanți furnizori de jocuri licențiate.

csgoluck revizuire

Cumpărați Crypto pe CSGOLuck

Pe lângă utilizarea banilor reali pentru a vă finanța contul prin carduri de credit, portofele electronice sau carduri cadou, clienții CSGOLuck pot folosi și diferite opțiuni cripto pentru a face depuneri și retrageri. Rețineți că nu există retrageri minime sau maxime atunci când efectuați plăți cripto. Iată metodele disponibile:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Pripon
 • Bitcoin Cash

Merită menționat faptul că CSGOLuck acceptă numai rețeaua ERC-20 atunci când depuneți sau retrageți cu Tether și Ethereum, așa că rețineți acest lucru atunci când utilizați oricare dintre aceste metode pentru a vă finanța contul sau când retrageți câștiguri. Alternativ, puteți folosi și carduri de credit pentru a cumpăra cripto direct pe CSGOLuck folosind Onramper. Iată ghidul pas cu pas despre cum să depuneți cu cripto.

 1. Înscrieți-vă pentru un cont utilizând contul Steam sau Google.
 2. Mergeți la fila „Depozit” care se află în colțul din dreapta sus al ecranului.
 3. Derulați până jos și alegeți o opțiune cripto care vi se potrivește cel mai bine.
 4. Copiați/inserați adresa portofelului sau pur și simplu scanați codul QR furnizat.
 5. Odată ce fondurile sunt trimise de la adresa personală la cea de pe CSGOLuck, fondurile vor fi disponibile imediat ce transferul este confirmat pe blockchain.

Programul de afiliere CSGOLuck

CSGOLuck a pus în aplicare un program de afiliere dedicat, care va recompensa jucătorii care sunt dispuși să introducă pe alții această platformă de jocuri de noroc. Întreaga logică din spatele programului este ușor de înțeles. Pur și simplu introduceți codul de recomandare pe care doriți să-l utilizați și distribuiți-l prietenilor sau pe canalele de socializare.

Există 10 niveluri pe care le puteți trece și acestea se bazează pe numărul de utilizatori pe care i-ați referit la site. Iată mai multe detalii despre nivelurile și comisionul pe care îl puteți genera:

 • Nivelul 1 – comision de 10%.
 • Nivelul 2 – comision de 11%.
 • Nivelul 3 – comision de 12%.
 • Nivelul 4 – comision de 13%.
 • Nivelul 5 – comision de 14%.
 • Nivelul 6 – comision de 15%.
 • Nivelul 7 – comision de 17%.
 • Nivelul 8 – comision de 20%.
 • Nivelul 9 – comision de 23%.
 • Nivelul 10 – comision de 25%.

Pe lângă un comision generos, CSGOLuck oferă și o platformă de urmărire precisă, care vă va oferi informații și rapoarte transparente care vă vor ajuta să configurați și mai multe campanii de succes.

Card cadou CSGOLuck

O modalitate suplimentară de a adăuga fonduri în contul dvs. CSGOLuck este utilizarea cardurilor cadou. Această platformă folosește Kinguin pentru a oferi diferite tipuri de carduri cadou, de la 5 USD la 1.000 USD. Pentru a le obține, puteți utiliza fie PayPal, fie diferite carduri de credit, cum ar fi VISA și MasterCard. Este important să știți că puteți adăuga fonduri în cont și folosind carduri de credit prin intermediul platformei Zen.

Metode de depunere și retragere

Disponibilitatea metodelor de plată depinde de țara de reședință. Opțiunile posibile includ:

 • VISA, Mastercard;
 • skin-uri CS:GO;
 • Neosurf;
 • PayPal;
 • 5 tipuri de criptomonede.

Retragerea este oferită numai în skin-uri, așa că asigurați-vă că ați configurat un cont de tranzacționare

Relații Clienți

Site-ul are un sistem de bilete pentru a contacta biroul de asistență. Dacă aveți o problemă tipică, verificați secțiunea Întrebări frecvente.

Concluzie

CSGOLuck este cel mai bun loc pentru a juca de noroc cu skin-uri CS:GO, cripto și bani electronici. Aici puteți deschide cazuri grozave, puteți participa la bătălii și puteți roti sloturi pentru bani.

faq

Ce este un CSGOLuck.com?

CSGOLuck este un site care oferă deschideri de cazuri, bătălii de cazuri, jocuri de noroc și sloturi.

Cum să vinzi skin-uri pe bani reali pe CSGOLuck?

Site-ul nu oferă să cumpărați skin-uri pe bani reali, iar retragerea este posibilă numai cu skin-uri CS:GO.

Este CSGOLuck.com legitim?

Statutul său legitim este certificat de o licență Curacao, Provably Fair și o evaluare de 4,6 stele pe Trustpilot.

Pot obține un caz gratuit pe CSGOLuck?

Da, puteți obține o valiză gratuită doar dacă vă înregistrați pentru un cont. Odată ce contul dvs. este configurat, mergeți la meniul “Recompense” și găsiți fila “Promoții”. Acolo, vă puteți revendica servieta gratuită de bun venit.

Este ușor să depui cripto pe CSGOLuck?

Depozitele cripto pe CSGOLuck sunt foarte ușor de realizat. Puteți folosi diverse cripto cum ar fi Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum sau Tether pentru a vă finanța contul. Rețineți că Tether și Ethereum folosesc doar rețeaua ERC-20.

Cine este proprietarul CSGOLuck?

CSGOLuck este deținut și operat de KEKW Gaming B.V., o companie care are sediul în Abraham Mendez Chumaceior 3. Willemstad, Curacao. Acest site este, de asemenea, licențiat și reglementat de către Guvernul din Curacao cu numărul de licență 365/JAZ.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')