wing-preload
Conectați-vă cu aburi

Codurile promoționale CSGO.Net cu revizuire completă în Aprilie 2024

Pro
 • tranzacționare, modernizare și vânzare ușoară a skin-urilor
 • suport pentru plăți fiat, electronice și criptomonede, precum și tranzacții în skin-uri CS:GO
 • bonusuri permanente și temporare, promoții, evenimente și bătălii
 • o mulțime de jucători online în fiecare zi
Contra
 • nicio retragere în bani reali
 • munca slabă a echipei de suport

Trading CSGO.Net este un site popular care reunește cei mai dedicați fani CS:GO care visează să câștige skin-uri rare și unice folosind funcționalitatea portalului. Clienții pot folosi  upgrade-uri , contracte,  lupte de cazuri și  deschideri clasice de cazuri  cu renunțări aleatorii folosind un sistem de corectitudine demonstrabil.

Atractia CSGO.Net este evidentă – vă puteți reîncărca soldul gratuit cu un cod CSGO.Net care este întotdeauna disponibil pe site-ul nostru web, precum și să utilizați diferite metode de depunere în fiat, skin-uri și  cripto . Nu rata ofertele promoționale și evenimentele postate într-o secțiune specială pentru a lua parte la noi provocări și a obține premii meritate.

CSGO.Net lista de coduri de recomandare:

Informații despre marcă

marca CSGO.Net
primă 40% pentru depunere
Trustpilot Evaluare 4.7 – Excelent
Cod promoțional HELLAGOOD
CSGO.Net: Inscrie-te!

csgonet Cod promoțional

Cum se utilizează codul promoțional CSGO.Net?

Site-ul oferă o varietate de bonusuri pentru ca fiecare utilizator să aibă acces la resurse suplimentare pentru jocuri. Dacă doriți să activați codul promoțional CSGO.Net, urmați instrucțiunile:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Steam la CSGO.Net.
 2. Deschideți secțiunea Bonusuri.
 3. Alegeți recompensa dorită și introduceți combinația.
 4. Faceți o depunere și obțineți o mărire de 35% din bankroll.

Folosiți monede gratuite pentru a face upgrade sau pentru a cumpăra noi carcase, iar prada nedorită poate fi vândută pentru a cumpăra skinuri mai bune.

Este CSGO.Net legitim?

Nu este nevoie să dovediți legitimitatea site-ului, doar uitați-vă la numărul de vizitatori online care tranzacționează activ și participă la evenimente. Criptarea SSL este folosită pentru a securiza datele personale ale fiecărui vizitator, iar o varietate de metode de plată indică fiabilitatea și transparența plăților.

csgonet legitim

Principalele promoții și bonusuri

Revizuirea noastră arată toate ofertele bonus posibile, care joacă un rol important atunci când alegeți un site pentru tranzacționarea skin-urilor. Trebuie remarcat faptul că CSGO.Net acordă o atenție deosebită acestei secțiuni. Dacă îl vizitați,p veți vedea o mulțime de oferte grozave, cum ar fi

 • bonusuri zilnice – la fiecare 24 de ore apare o nouă recompensă, a cărei valoare depinde de nivelul jucătorului;
 • reduceri de până la 50% la anumite cazuri;
 • coduri promoționale cu o varietate de conținut, inclusiv o sumă fixă ​​de reîncărcat, 3, 2 sau 1 skin gratuit aleatoriu.

Alăturați-vă echipei de jucători activi care prind cele mai bune oferte de bonus.

csgonet revizuire

Metode de depunere și retragere

CSGO.Net este cât se poate de convenabil pentru operațiuni financiare. Puteți face depozite în ruble, dolari sau euro, alegând:

 • moneda fiat;
 • portofel electronic;
 • criptomoneda;
 • Piele CS:GO.

Retragerea fondurilor câștigate este disponibilă numai în skin-uri, astfel încât cei mai angajați colecționari care caută obiecte unice de joc pot fi văzuți printre jucători.

Relații Clienți

Serviciul de asistență tehnică este disponibil doar pentru cei care s-au înregistrat și s-au autentificat în profilul lor. Puteți consulta secțiunea cu cele mai frecvente întrebări sau puteți scrie la asistența prin e-mail cu întrebarea dvs.

Concluzie

CSGO.Net a fost creat de jucători pentru jucătorii care știu ce platforme de tranzacționare își doresc utilizatorii. Există o mulțime de metode de plată aici. Este posibil să cumpărați cutii la o gamă largă de prețuri, să vindeți lucruri inutile și să le îmbunătățiți bazându-vă pe noroc. Gama de articole va permite jucătorilor să găsească pielea potrivită, să devină proprietarul acesteia și să iasă în evidență din mulțime.

faq

Ce este un CSGO.Net?

CSGO.Net este un site popular pentru cumpărarea și deschiderea de cazuri, upgrade-uri, vânzarea de skinuri și lupte de cazuri. Portalul oferă un program larg de bonusuri cu coduri promoționale, reduceri și evenimente.

Cum se retrag skin-urile de pe CSGO.Net?

Este posibilă doar retragerea skin-urilor CS:GO. Trebuie să vă introduceți inventarul, să mutați articolul dorit în el și să confirmați tranzacția.

Este CSGO.Net legitim?

Site-ul este legitim, ceea ce este dovedit de numărul mare de jucători, rating de 4,7 stele pe Trustpilot și 473 de milioane de cazuri deschise.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')