wing-preload
Conectați-vă cu aburi

BC.Game Bonus Code “hellagame” & Lista de coduri promoționale pentru 2024

pro
 • 65 + criptomonede pentru plăți
 • peste 2.000 de jocuri cu diferite teme și niveluri de risc
 • sistem extins de bonusuri și program de loialitate
 • anonimitatea și securitatea tranzacțiilor
 • activitățile juridice sunt confirmate de certificate, licențe și multiple premii internaționale
 • unele probleme de traducere au fost observate în mai multe limbi
contra
 • nu exista suport pentru fiat
 • se han notado algunos problemas de traducción en varios idiomas

Dacă te-ai plictisit de platformele online monotone cu un set tipic de caracteristici, bine ai venit într-o lume virtuală complet nouă, capabilă să surprindă! BC.Game a acumulat cele mai bune produse de divertisment pentru jocuri de noroc care sunt selectate de jucătorii de astăzi.

BC.Game lista de coduri de recomandare:

Există mai mult de 2.000 de jocuri cu caracteristici și mod de joc impresionante, furnizate de mărci globale. Și pentru cei care au o bună înțelegere a sportului, există o secțiune de case de pariuri cu un set complet de discipline sportive și o listă extinsă de linii.

Încă nu ești sigur de ofertă? Atunci luați cel mai recent cod promoțional BC.Game și obțineți și mai multe beneficii. Încă nu sunt suficiente cadouri? Atunci sigur că îți va plăcea cum funcționează codul rahat BC.Game. Puteți intra în chat live sau prin linkurile de invitație.

Cum se utilizează codul promoțional BC.Game?

Dacă sunteți norocosul destinatar al codului promoțional BC.Game. Activarea lui este foarte ușoară. Trebuie să

 • fii un utilizator autorizat al cazinoului, iar dacă încă nu ai un profil, înregistrează-te unul nou;
 • în timp ce completați toate câmpurile obligatorii, introduceți codul promoțional “hellagame” într-un spațiu relevant;
 • după ce ați confirmat înregistrarea, veți activa automat un cod promoțional.

Combinațiile de coduri promoționale variază în ceea ce privește conținutul, așa că recompensele pot fi diferite.

Informații BC.Game

marca BC.Game
primă Obțineți 5 bilete de loterie cu 20 de rotiri
Cod promoțional Hellagame
Bc.game: Înscrieți-vă!Inscrie-te!

bc.game code ro

Cum se utilizează BC.Game Shitcode?

Utilizați un set special de simboluri pentru a vă colecta monedele de la cazinou. Pur și simplu faceți puțin efort și codul rahat BC.Game este în mâinile tale. Îl poți găsi în chat, pe forumul de jocuri de noroc și chiar pe paginile de socializare. Urmărește promoțiile și campaniile portalului de jocuri de noroc și sigur vei avea noroc.
Iată cum funcționează:

 1. Logheaza-te în contul tau;
 2. selectați “Promoții” în coloana din stânga meniului;
 3. derulați în jos până la câmpul special pentru introducerea unui cod shith;
 4. introduceți combinația și obțineți-vă monedele.

Trebuie să faceți clic pe butonul de răscumpărare pentru a activa codul bonus. După îndeplinirea condițiilor, contul tău va fi creditat cu un cadou în funcție de nivelul jucătorului tău.

Despre BC.Game

Caracteristica cheie a cazinoului și casei de pariuri online BC.Game este că este una dintre cele mai sigure și mai de încredere unități care acceptă criptomonede ca depozite. Site-ul oficial și-a deschis porțile virtuale în 2017 și a devenit în scurt timp unul dintre locurile populare pentru jocurile de noroc.

Tranzacțiile sunt posibile în 65 de unități digitale diferite. Acestea garantează o eficiență ridicată a plăților, anonimatul și protecția completă a datelor. Jucătorii conștienți de confidențialitate au apreciat de mult beneficiile jocurilor de noroc cu cripto.

Numeroase avantaje ale BC.Game includ o bibliotecă bogată de jocuri, promoții generoase, bonusuri grozave, coduri promoționale și cadouri. Fiecare client înregistrat al portalului se poate aștepta să obțină cele de mai sus și să profite la maximum de ele.

Cu siguranță merită să fii activ pentru a obține și mai multe privilegii și pentru a-ți actualiza nivelul la statutul VIP. Sistemul pe mai multe niveluri oferă noi oportunități, limite crescute și recompense substanțiale.

Este BC.Game Legit?

Prima întrebare care va fi de interes pentru jucătorii noi este dacă cazinoul este legal și ce fel de licență are. BC.Game este complet legal și funcționează sub o licență Curacao. Numărul său este disponibil public pe site-ul oficial. Autoritatea de reglementare este recunoscută de majoritatea țărilor, cu toate acestea, platforma nu este accesibilă în teritoriile în care activitatea de jocuri de noroc este interzisă sau restricționată. Acestea includ China, Țările de Jos, Insulele Caraibelor Olandeze, Franța, Curacao și Statele Unite.

O altă confirmare a statutului legitim al jocului BC este auditurile regulate efectuate de laboratoare de renume, cum ar fi iTech Labs. Aceștia verifică conformitatea software-ului cu caracteristicile declarate. În plus, BlockDance B.V., proprietarul portalului, susține în mod activ jocurile de noroc responsabile și își îngrijește vizitatorii.

Orice activitate frauduloasă este absolut imposibilă cu tranzacțiile cu criptomonede. Mai mult, creditarea fondurilor în sold și retragerea câștigurilor în contul personal al jucătorului sunt foarte accelerate. Renumita Fundație Crypto Gambling a verificat cazinoul ca un operator de încredere.

Principalele promoții & Bonusuri

Nu există nimic mai satisfăcător decât primirea de cadouri și recompense. Este mai ales adevărat atunci când îți sporesc bankroll-ul și îți permit să joci mai multe jocuri sau să pariezi mai mult pe sport. Pe lângă codurile promoționale BC menționate mai sus, există o mulțime de alte modalități de a obține recompense substanțiale.

Prima și cea mai comună opțiune sunt bonusurile de depunere. Cu toate acestea, chiar și în acest caz BC.Game iese în evidență deoarece fiecare recompensă este calculată personal pentru fiecare client în funcție de suma plății. Să le aruncăm o privire mai atentă:

 • 1-ul depozit aduce 120 la 270%; suma minimă de depozit este de 40 USD, iar cea maximă este stabilită la 400 USD+;
 • Al 2-lea depozit aduce 150-300%; depozitul minim este de 60 USD, iar maximul este stabilit la 600 USD;
 • Al treilea depozit aduce 150% la 330%; depozitul minim este de 120 USD, iar maximul este stabilit la 1.500 USD+;
 • A 4-a depunere aduce 150% dacă depuneți cel puțin 150 USD; iar dacă depuneți peste 3.000 USD, puteți obține un spor de 360%.

Cu toate acestea, acest lucru nu este tot ceea ce puteți obține după înregistrare și efectuarea unei depuneri.

BC.Game Exclusive

Concurs zilnic

The Daily Constes este un eveniment promoțional exclusiv BC.Game, care permite unora dintre cei mai buni jucători să câștige premii uriașe în fiecare zi. Toți jucătorii sunt eligibili să participe la eveniment și cu cât pariază mai mulți jucători, cu atât fondul de premiere crește. Odată ce cronometrul expiră, primii 10 jucători care au pariat cel mai mult pe site vor primi o parte din fondul de premiere.

Promoții

La fel ca majoritatea site-urilor de jocuri de noroc cripto, BC.Game oferă tot felul de promoții și evenimente promoționale la care jucătorii pot participa pentru a câștiga diverse premii, cum ar fi monedă gratuită, multiplicatori, pariuri bonus și multe altele. Printre aceste evenimente promoționale se numără Wealth Seekers Extravaganza, Cash Bombs € 1.000.000, Africa Spirit Tournament, Drops & Wins November Slots și multe altele. Este demn de remarcat faptul că fiecare dintre aceste promoții vine cu propriul set de reguli și cerințe, așa că asigurați-vă că vă familiarizați cu ele înainte de a decide să participați.

Tombolă săptămânală

Tombola săptămânală este una dintre promoțiile de top BC.Game care are loc o dată la șapte zile și oferă jucătorilor șansa de a câștiga o parte dintr-un fond uriaș de premii. În timpul săptămânii, jucătorii pot primi un bilet pentru fiecare 100 USD pe care au pariat până la maximum șapte bilete, iar pentru fiecare 1000 USD pe care au pariat, vor primi un bilet bonus. Fiecare dintre bilete este numere și la sfârșitul fiecărei săptămâni sunt anunțate numerele de bilet câștigătoare. Cu cât jucătorul are mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele de câștig.

Promoții BC.Game în 2024

Provocare pariați și câștigați

Provocarea Bet & Win este una dintre multele promoții prezentate pe BC.Game, care este live la momentul scrierii acestui articol și pe care le puteți juca acum. Acest eveniment promoțional special a început pe 26 octombrie și va dura până pe 31 decembrie. În timpul acestui eveniment, un fond de premii de 25 000 EUR va fi acordat participanților în fiecare săptămână. Toți jucătorii care joacă la oricare dintre mesele Evolution Baccarat vor fi eligibili să participe la eveniment și, prin urmare, vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele 1000 de premii care vor fi stabilite în funcție de pariurile lor. Toate câștigurile din acest eveniment vor fi anunțate în termen de trei zile lucrătoare după fiecare săptămână. Este demn de remarcat faptul că Mesele First Person și RNG nu sunt mese eligibile pentru acest eveniment promoțional.

Picături și câștiguri

Drops & Wins este un eveniment promoțional BC.Game care permite jucătorilor să câștige diverse premii în bani și bonusuri gratuite pentru runde. Jucătorii pot participa la acest eveniment pariând pe oricare dintre jocurile eligibile, denumite „Jocuri participante”. Selecția de jocuri eligibile se poate modifica, așa că este important să le urmăriți. Evenimentul promoțional Drops & Wins este programat să se încheie pe 6 martie 2024

BC.Game Sistem VIP

Există un program VIP pentru vizitatorii cazinoului BC.Game. Este conceput pentru a inspira jucătorii să-și îmbunătățească statutul. În acest scop, este necesar să te joci cu bani reali și să primești puncte bonus. Cu cât un jucător a acumulat mai multe puncte, cu atât nivelul său va fi mai mare. Privilegiile se deschid pe măsură ce sunt dobândite noi statusuri, de exemplu, ajutorul unui manager personal, bonusuri exclusive și alte oferte din partea administrației.

Există cinci niveluri. Trebuie să completezi fiecare dintre ele, începând cu Bronz și terminând cu Diamond unul. Cât de repede urcați pe scara de statut depinde de activitatea dvs. pe platformă.

Sistemul de afiliere al BC.Game

Un link de recomandare și un cod sunt oferite în contul personal al BC.Game. Sunt concepute pentru a invita noi utilizatori. Bannerele sunt, de asemenea, disponibile pentru comoditate și pot fi postate pe pagina dvs. web.

Dacă un jucător de noroc se înregistrează folosind link-ul dvs., face o depunere și începe să joace, un comision va fi adăugat în cont. Se ridică la 25% din pariurile recomandate. De asemenea, se acordă o recompensă în dolari pentru fiecare utilizator recomandat. Este împărțit în 10 părți și este plătit pe măsură ce prietenul tău urcă pe scara de statut (de la 0,5 USD la 500 USD).

Dacă aveți o audiență mare și un număr mare de abonați, vi se pot oferi condiții speciale. În acest scop, vă rugăm să contactați echipa de asistență. Dacă suma totală de pariuri făcute de jucătorii invitați ajunge la 1 miliard de dolari, atunci vei avea propriul tău cazinou la dispoziția ta.

Jocuri fierbinți activate BC.Game

Hot Games este divertismentul care a adus cele mai mari plăți în ultima vreme. Alegeți Gates of Olympus, Rise of Merlin și alte sloturi din categoria de mai sus. Activați modul gratuit sau versiunea plătită pentru a juca. În acest din urmă caz, soldul trebuie să fie o sumă reală. Faceți pariuri și începeți să rotiți rolele. De îndată ce linia de plată va cădea combinația câștigătoare, veți primi un premiu.

BC.Game Recenzia jocurilor sportive

Platforma oferă nu numai jocuri de noroc, ci și pariuri pe evenimente sportive populare. Sunt disponibile în versiunea de browser și în aplicație. Cele mai populare discipline includ:

 • hochei;
 • volei;
 • fotbal;
 • tenis;
 • baschet.

În total sunt oferite aproximativ 40 de discipline sportive. De asemenea, poți paria pe competiții virtuale cu rezultatul generat de inteligența artificială.

La loterie BC.Game

Participanții la tombole pot câștiga până la 100.000 USD. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați un bilet de 0,1 USD. Pe bilet sunt marcate șase numere: primele cinci numere sunt în intervalul de la 1 la 36, iar ultimul număr este de la 1 la 10. Numerele pot fi selectate fie manual, fie automat.

Desenele au loc zilnic la ora 15.00. De fiecare dată sunt extrase șase numere. Cu cât primești mai multe meciuri, cu atât premiul în bani va fi mai mare.

BC.Game Sponsorizări

Platforma BC.Game este un sponsor oficial al echipelor populare și al sportivilor individuali. Indică transparența activității, se concentrează pe rezultat și susține un stil de viață activ. BC.Game oferă asistență de sponsorizare pentru:

 1. AFA. Cooperarea cu Asociația Argentiniană de Fotbal deschide noi orizonturi atât pentru platformă în sine și utilizatorii acesteia, cât și pentru fani.
 2. nor9. Echipa este populară în lumea sporturilor cibernetice, iar parteneriatul oficial a fost începutul unor schimbări semnificative. Prin sponsorizare, BC.Game va putea organiza cadouri de criptomonede și tombole de mărfuri în rândul utilizatorilor săi.
 3. David Luiz. Fotbalistul brazilian a devenit ambasadorul oficial al mărcii. Acesta va extinde teritoriul prezenței companiei.

Administrația platformei BC.Game nu intenționează să se oprească. Poate că în curând vor fi informații despre un nou parteneriat.

Jocuri de bază de BC.Game

Colecția de divertisment include jocuri de diferite tipuri, inclusiv

 • sloturi. Acestea prezintă trei sau cinci role, 1 până la 100 de linii de plată, simboluri de fructe sau imagini tematice;
 • rulete. Sunt disponibile în mai multe variante, de exemplu, sloturile europene, americane și franceze;
 • Mesele de cărți. Este un baccarat, blackjack sau poker în versiunea standard sau cu opțiuni îmbunătățite;
 • zaruri. Acest joc se bazează pe aruncarea zarurilor;
 • prăbușire. Acesta este un divertisment neobișnuit, care se termină cu distrugere. De exemplu, trebuie să pariezi și să iei premiul înainte ca avionul să explodeze.

Multe jocuri folosesc adesea opțiuni bonus și simboluri speciale. Puteți lansa divertismentul în modul gratuit sau cu bani, precum și să utilizați codul de rahat primit pentru activare BC.Game.

Tranzacționarea criptografică pe BC.Game

Tranzacționarea criptografică pe BC.Game este o caracteristică care permite utilizatorilor să tranzacționeze între primele două criptomonede, Bitcoin și Ethereum. Utilizatorii pot paria dacă valoarea uneia dintre valute va crește sau va scădea într-un interval de timp ales. Dacă un jucător ghicește corect, va câștiga, dacă nu, va pierde.

Cum să cumpărați cripto pe BC.Game

Cumpărarea cripto pe BC.Game este un proces simplu, cu toate acestea, poate dura câteva minute și există câteva lucruri importante pe care trebuie să le urmăriți. Din fericire, am construit acest ghid pas cu pas pentru a vă ușura lucrurile. Doar urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Mergeți la BC.Game

Pasul 2: Înregistrați un cont pe BC.Game făcând clic pe butonul „Înscriere” din colțul din dreapta sus al ecranului. Alternativ, vă puteți autentifica cu una dintre metodele disponibile, cum ar fi Telegram, Gmail etc. Pentru scopurile noastre, am ales să ne autentificăm cu Steam.

Pasul 3: Odată ce ați ales metoda de conectare preferată, în cazul nostru Steam, va trebui să furnizați informațiile dumneavoastră personale. După ce ați făcut acest lucru, confirmați-vă acreditările făcând clic pe butonul „Conectați-vă”.

Pasul 4: Faceți clic pe butonul violet „Depozit” situat în partea dreaptă sus a ecranului.

Pasul 5: Se va deschide o nouă fereastră în care veți putea selecta moneda preferată. Selectați opțiunea „Cumpărați Crypto” din partea dreaptă.

Pasul 6: Selectați moneda preferată cu care doriți să cumpărați cripto, cum ar fi USD, EUR etc.

Pasul 7: Selectați criptomoneda preferată pe care doriți să o cumpărați, cum ar fi USDT, Bitcoin etc.

Pasul 8: bifați caseta „Am citit și sunt de acord cu declinarea răspunderii” din partea de jos.

Pasul 9: Faceți clic pe butonul „Cumpărați prin MoonPay” din centrul ecranului.

Pasul 10: Creați un cont MoonPay furnizând informațiile dvs. personale. Alternativ, vă puteți conecta prin una dintre opțiunile disponibile, cum ar fi Gmail.

Pasul 11: Selectați cardul de credit cu care doriți să plătiți și completați informațiile necesare.

Pasul 12: Confirmați plata.

Felicitări, ați achiziționat cu succes cripto și l-ați adăugat în portofelul dvs. BC.Game.

bcgame revizuire

Disponibilitate mobilă

Nu ai timp să stai în fața ecranului computerului? Soluția este mobilul BC.Game. Doar descărcați aplicația și lansați-o pe tabletă sau smartphone. Aplicația are aceeași funcționalitate și interfață, dar este mai compactă și se adaptează la dimensiunea ecranului mobil. Puteți lua parte la toate promoțiile, puteți obține bonusuri, puteți utiliza codul de cazinou BC Game, puteți efectua tranzacții cu criptomonede etc.

Depozit & Metode de retragere

Deoarece BC.Game acceptă exclusiv moneda digitală, toate tranzacțiile sunt rapide, confidențiale și fără comisioane. Platforma este alimentată de tehnologia blockchain Ethereum. Înseamnă că toate plățile procesate sunt formate în blocuri și nu pot fi suprascrise de nimeni. Astfel, jucătorilor li se garantează plăți și nu este posibilă nicio manipulare.

Puteți depune sau retrage fonduri printr-un cont personal în secțiunea Portofel. Este necesar să selectați tipul de criptomonedă adecvat folosind un portofel electronic. Fondurile vor fi transferate în scurt timp la cerere.

Forumul BC.Game

BC.Game are propriul forum oficial unde utilizatorii se pot aduna și vorbesc despre tot felul de lucruri, precum și se pot informa pe diverse subiecte. Forumul are o secțiune dedicată Evenimentelor și Promoțiilor care sunt active pe site, o secțiune de Anunțuri Oficiale unde jucătorii pot obține cele mai recente știri și o secțiune dedicată anumitor jocuri. Forumul are, de asemenea, o secțiune NFT dedicată, precum și o secțiune Ajutor/Feedback unde utilizatorii își pot posta problemele și pot căuta soluții și multe altele.

Relații Clienți

BC.Game tratează fiecare vizitator cu grijă și atenție. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor – ar trebui să contactați serviciul de asistență non-stop. Puteți face acest lucru prin intermediul

Echipa profesionistă vă va răspunde la toate întrebările și vă va ajuta la rezolvarea problemelor tehnice.

Concluzie

Rezumând toate cele de mai sus, este sigur să spunem că BC.Game este una dintre cele mai bune unități pentru jocurile de noroc cu criptomonede. Dezvoltatorii au reușit să creeze un echilibru perfect între o interfață multilingvă plăcută, componente tehnice stabile, precum și grija și atenția pentru vizitatorii lor. Siguranța dovedită, corectitudinea plăților și portofoliul interesant atrag mii de jucători către platforma pentru jocurile de noroc.

Preguntas más frecuentes

Cum obții bani gratuit la un BC.Game?

Urmăriți chat-urile, rețelele sociale și link-urile afiliate care distribuie coduri promoționale și coduri rahat.

Merită BC.Game?

Merită cu siguranță încercat, mai ales cu posibilitatea de bonusuri generoase, premii în Roata Norocului și o rată RTP medie mare a sloturilor.

Ce este Vault Pro în BC.Game?

Este o modalitate sigură de a vă păstra banii în siguranță și puteți câștiga dobândă la fel cum ați face cu un depozit la bancă.

Ce este un BC.Game?

Este un cazinou criptografic progresiv care acceptă 65 de monede diferite și se oferă să parieze și să parieze pe sport.

Cine este proprietarul BC.Game?

Proprietarul unui cazinou online este BlockDance B.V.

Este corect BC.Game?

Da, este. Mai mult, acest fapt este confirmat de certificatul laboratoarelor iTech autorizate, precum și de premii internaționale.

Este permis BC.Game în SUA?

Acest cazinou online funcționează legal sub o licență Curacao; cu toate acestea, nu este permis în Statele Unite.

Un BC.Game necesită identitate?

Când solicitați o retragere, veți avea nevoie de verificare la BC Game. Aceasta este o procedură standard pentru a proteja contul personal al utilizatorului. Trebuie pur și simplu să trimiteți o copie scanată a ID-ului dvs. (față și spate) la [email protected].

Cum se depune Bitcoin pe BC.Game?

Depunerea bitcoin pe BC.Game este un proces relativ simplu. Doar urmați pașii descriși mai jos.

Pasul 1: Mergeți la BC.Game.

Pasul 2: Conectați-vă la contul dvs. furnizând informațiile dvs. personale.

Pasul 3: Faceți clic pe butonul „Depunere” din colțul din dreapta sus.

Pasul 4: Alegeți criptomoneda preferată.

Pasul 5: Copiați adresa făcând clic pe butonul „Copiere”.

Pasul 6: Accesați portofelul dvs. cripto sau schimbul, cum ar fi Binance.

Pasul 7: Lipiți adresa init în portofelul sau schimbul dvs. cripto.

Pasul 8: Introduceți suma pe care doriți să o depuneți.

Pasul 9: Confirmați tranzacția.

Felicitări, ați depus cu succes Bitcoin în portofelul dvs. BC.Game.

Este ușor să câștigi pe BC.Game?

Ca și în cazul multor alte platforme de jocuri de noroc cu criptomonede, majoritatea jocurilor de pe BC.Game sunt corecte, ceea ce a fost verificat de diferite agenții de testare terțe. Acest lucru înseamnă în esență că toate jocurile sunt bazate pe noroc și, prin urmare, toate câștigurile și înfrângerile sunt bazate exclusiv pe noroc. Acestea fiind spuse, există câteva strategii pentru anumite jocuri pe care jucătorii le pot folosi pentru a-și crește șansele de câștig.

How to unlock BC.Game Bonus?

Unlocking a BC.Game bonus is a straightforward procedure. During the account registration, click on the “Enter Referral/Promo Code” and a new text bar will appear. There, you can type in the code “HELLAGAME” and get 5 lottery tickets with 20 free spins for your effort.

CSGO alternatives

Duelbits
Duelbits
Get instant unlock Ace’s rewards, with nearly 50% Rakeback
Vizitati site-ul Tested & verified
Roobet
Roobet
Unlock Instant RooWards Access + up to 70 Free Spins worth $80
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGOEmpire
CSGOEmpire
Receive a Free Bonus Cases worth anywhere from $0.01 to $1445 + Free Coins
Vizitati site-ul Tested & verified
CSGO500
CSGO500
100% Deposit Bonus up to $1k and 50 Free Spins
Vizitati site-ul Tested & verified
Cod: GAMBLE-CSGO
revendica bonus
Ok
singular('review')