wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 31 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
promo

Cele mai bune site-uri de ruletă CS2 / CS:GO cu coduri de afiliereîn 2024

Aici veți găsi site-uri de ruletă CS2 / CS:GO de încredere și multe altele. Legal și complet revizuit!

Site-uri

Odată cu sosirea celei de-a zecea aniversări, Counter-Strike: Global Offensive rămâne unul dintre cele mai recunoscute jocuri de acțiune până în prezent.

CS:GO a fost un joc competitiv de succes de când a intrat în industria jocurilor de noroc și, în ciuda apariției unor jocuri mai noi, popularitatea sa nu a încetinit deloc.

Este din cauza bazei sale uriașe de fani și a gameplay-ului simplu? Sau includerea ruletei CS:GO îi atrage pe consumatori? Înainte de a ne aprofunda în acest joc recunoscut la nivel global, haideți să aruncăm puțină lumină asupra elementelor de bază ale ruletei CS:GO.

Ce este Ruleta CS2 / CS:GO?

Ruleta CS:GO este o interpretare mai simplă a ruletei clasice care poate fi jucată la orice magazin de pariuri. Constă într-un sistem de pariuri sportive în care skin-urile de tranzacționare obțin monede virtuale. Aceste skin-uri pot fi colectate jucând Counter-Strike și transferate în monede prin site-urile de ruletă cu skin CS:GO.

Spre deosebire de o ruletă standard, ruleta CS:GO are doar 15 numere în loc de 37. În plus, pariurile pot fi plasate doar pe culorile verde, negru sau roșu, în timp ce o masă de ruleta convențională permite numeroase pariuri.

Ruleta CS:GO este o versiune condensată a jocului original, distincția cheie fiind aceea că ruleta CS:GO se concentrează pe pariuri mai degrabă pe culori decât pe numere. Se crede că cu cât valoarea skin-urilor este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de câștig, deoarece fiecare skin CS:GO are o valoare de piață care poate fi convertită în bani reali folosind un sistem de tranzacționare. Cu toate acestea, acesta nu este întotdeauna cazul.

Cum să joci la ruletă CS2 / CS:GO?

În esență, ruleta CS2 prezintă o întorsătură interesantă a ruletei vechi, cu accent pe faimosul joc CS2 sau mai precis pe skin-uri CS2. În acest joc viral, jucătorii folosesc skin-uri CS2 ca mize de jocuri de noroc pe care le pot miza pe culorile obișnuite ale ruletei, cum ar fi roșu și negru sau chiar verde. Mai jos este un ghid rapid pas cu pas despre cum să joci la ruleta CS2:

Alegeți site-ul potrivit de ruletă CS2 și înregistrați-vă pentru un cont: multe site-uri de pe piață oferă acest tip de ruletă. Ar trebui să verificați întotdeauna principalele lor aspecte, cum ar fi reputația, licența de jocuri de noroc, transparența, bonusurile și promoțiile, precum și condițiile de pariere și opțiunile de retragere. Crearea contului este un proces simplu pe fiecare site, trebuie doar să introduceți acreditările și să vă înscrieți pentru a putea face următorul pas.

Depuneți skin-uri CS2 din inventarul dvs.: dacă ați ales un site de ruletă CS2 legitim, ar trebui să puteți depune skin-uri CS2 din inventarul dvs. din joc în contul dvs. de sold. O poți face conectându-te la contul tău Steam direct de pe un site selectat. De asemenea, puteți depune bani fiat sau cripto.

Puneți un pariu: veți primi monede echivalente cu skin-urile CS2 depuse sau alte fonduri, pe care le puteți miza pe rezultatul dorit. Ca orice ruletă, aveți două opțiuni de culoare care variază pe fiecare site și acestea vă vor dubla miza. De asemenea, aveți o opțiune verde care oferă cote mai mici, dar puteți obține plăți mult mai mari. Alegeți-vă culoarea, setați cantitatea de monede pe care doriți să le mizați și rotiți roata.

Retrageți-vă câștigurile: după ce ați ajuns pe primul loc ca câștigător, puteți selecta să plătiți. De obicei, veți putea să vă retrageți câștigurile în skin-uri CS2 care sunt echivalente cu valoarea monedelor pe care le-ați câștigat. Unele site-uri oferă excepția retragerii în bani fiat sau criptomonede.

Care sunt beneficiile utilizării site-urilor de ruletă CS2 / CS:GO?

Spre deosebire de alte jocuri online, jocul la ruletă nu se poate face pe niciun site web. Mergeți întotdeauna pe site-uri de ruletă verificate și de încredere pentru un joc ca acesta. Primul și cel mai important beneficiu al site-urilor de ruletă este că garantează siguranța și securitatea, deoarece orice site web se poate ascunde în spatele unei grafice de înaltă calitate și a unui software puternic.

Alte beneficii ale utilizării site-urilor de ruletă includ faptul că oferă o mare varietate de jocuri de ruletă, de la clasicul cursor la roata de 50x și jocuri non-ruletă pentru a nu te plictisi, împreună cu bonusuri și recompense pentru a-ți alimenta performanța.

info-item-2

Monede gratuite pe site-urile CS2 / CS:GO Roulette

Tuturor le plac lucrurile gratuite. Numeroase site-uri de jocuri de noroc CS:GO oferă bonusuri gratuite pentru a atrage noi utilizatori. Puteți folosi aceste bonusuri pentru a încerca să câștigați skinuri fără a depune. Pentru a obține monede gratuite, utilizați codul nostru de recomandare (dacă este furnizat).

Cum funcționează ruleta CS2 / CS:GO?

Valve a adăugat suport pentru piele la Counter-Strike Global Offensive în speranța de a crește interacțiunea jucătorilor și de a extinde piața Steam.

Orientările acestui joc erau simple: un jucător poate face schimb de skin-uri cu alți jucători sau le poate vinde pe piața de consum. După cum știți, această funcție este încă eficientă. Cu toate acestea, piața Steam are mai multe restricții și a transformat skin-urile în banii lor virtuali.

Pentru a avea cunoștințe despre funcționarea acestui joc:

✅ Imaginați-vă o roată mare de ruletă cu diferite piei în fiecare buzunar.

✅ Cele mai prețuite sunt păstrate într-un singur buzunar, în timp ce cele mai simple sunt păstrate în buzunarele rămase.

✅ Obțineți dreptul de a învârti această roată după ce faceți o plată reală în numerar.

✅ În cele din urmă, averea ta determină pielea pe care aterizezi.

Oricât de simplu ar suna acest joc, să-l vedem ca pe un simplu joc ar fi o neînțelegere, deoarece unii economiști prevăd că această piață va atinge o sumă uimitor de mare de 20 de miliarde de dolari până în 2020.

Lista celor mai bune site-uri de ruletă CS2

 1. CSGO500 – Cel mai bun site de jocuri de noroc complet pentru experiența de ruleta CS2
 2. Duelbits – Cel mai bun pentru o selecție unică de jocuri Originals
 3. CSGOPolygon – Cel mai bun site de jocuri de noroc pentru pariuri cu skin-uri CS2
 4. Howl.GG – Cel mai bun site de jocuri de noroc pentru jocuri live
 5. RustClash – Cel mai bun site de jocuri de noroc pentru o varietate de depozite de piele
 6. Clash.GG – site de jocuri de noroc CS2 cu cele mai bune metode de plată disponibile
 7. GGDrop – Site de jocuri de noroc cu cele mai multe opțiuni de jocuri de noroc CS2
 8. Gamdom – Cel mai versatil site pentru toate titlurile de jocuri de noroc

Variante de Ruleta

Mini ruleta
Este cel mai popular în site-urile de jocuri de noroc CS:GO. Sunt 7 negri, 7 roșii și 1 verde în el. Roșul și negru plătesc de 2x, verdele plătesc de 14x. MARCHIA CASEI: ~6.67%
Ruleta europeana
Varianta de ruleta europeana este una cu 18 negri, 18 rosii, 1 verde. Roșul și negru plătesc de 2x, iar verdele plătesc de 36x. Are o margine destul de joasă a casei. Această variantă poate fi numită și ruletă franceză. MARCHIA CASEI: ~2.7%
Ruleta americană
Ruleta americană are 18 negri, 18 roșii ca ruleta europeană, dar are 2 verzi (0 și 00) în loc de unul. Plătește 2x pentru roșu și negru și 36x pentru verde. MARCHIA CASEI: ~5.26%

Concluzie

Ruleta se referă la câștigarea de bani mari cu pariuri mici. Acest lucru îl face o oportunitate extraordinară de a câștiga bani digitali care pot fi redirecționați către cardul dvs. de credit după ce ați terminat jocul.

Cu toate acestea, înainte de a depune pe primul site care apare, vizitați unele site-uri de jocuri de noroc și citiți recenziile jucătorilor, feedback-ul și termenii și condițiile. Pentru că este esențial să înțelegeți politicile de retragere ale site-ului și sistemele de plată cu care acesta colaborează. Multe platforme frauduloase de pe Web prezintă ruleta și garantează plăți uriașe, dar, în realitate, îți pot fura banii. Drept urmare, jucați doar cu entități verificate și revendicați-vă bonusul fără depunere astăzi! Pariuri fericite!

FAQ

Mai există site-uri de ruletă CS:GO?

Da, există multe site-uri de rulete CS:GO care lucrează în mod activ în 2024, cu cele mai recente funcții îmbunătățite, opțiuni de pariere mai îmbunătățite și metode de plată diverse.

Care este cel mai bun site de ruletă CS:GO?

Cele mai bune site-uri de ruletă CS:GO în 2024, potrivit editorilor și utilizatorilor, sunt:

 • CSGOEmpire
 • CSGORoll
 • Duelbits
 • Roobet
 • CSGO500
Cum funcționează site-urile de ruletă CS:GO?

Cele mai obișnuite site-uri web CS:GO funcționează prin rotire. Jucătorii își pariază monedele, skin-urile etc., care sunt apoi convertite în valori diferite și folosite în mod similar cu jetoanele de la un cazinou pentru pariuri.

Ruleta CS:GO este profitabilă?

Dacă primești jocul, atunci ruleta CS:GO poate fi foarte distractiv și te poate face să profiti simultan.

Este legală vânzarea de skinuri CS:GO?

Este ilegal să vindeți skinuri în afara sediului CS:GO. Dacă se găsește în astfel de încercări ilegale, contul persoanei poate fi închis și poate fi dat în judecată pentru daune legale.

Ok