wing-preload
Conectați-vă cu aburi
promo

Site-uri de pariuri CS:GO cu coduri de afiliatîn 2024

Aici veți găsi site-uri de pariuri CS:GO de încredere și multe altele. Legal și complet revizuit!

Site-uri

Pariuri pe meciuri CS:GO

Îți place să urmărești eSports sau meciuri sportive? Puteți paria pe ei cu bani reali, cripto. Multe case de pariuri acceptă și skin-urile CS:GO ca metodă de depunere.

Dacă ești în căutarea unei modalități interesante de a-ți asuma riscul și de a câștiga niște bani în plus, pariurile pe meciuri sunt pentru tine. Ar trebui să analizați meciurile pe care doriți să pariați pentru a maximiza șansele de câștig. Ar trebui să căutați cu atenție meciurile recente ale ambelor echipe, formațiile echipelor, fondul de premii al evenimentului, verificați dacă evenimentul este online sau offline (LAN) și cum au evoluat ambele echipe în ambele tipuri de evenimente. Factorul foarte important este și atitudinea fiecărui jucător și relațiile dintre ele. Echipele mai puțin cunoscute s-ar putea antrena mult mai greu pentru evenimente mai mici decât echipele care au astfel de evenimente în fiecare săptămână. Favoritul meciului s-ar putea să se simtă prea încrezător și să facă greșeli stupide când joacă împotriva echipei mai slabe.

Pariuri live

Unele site-uri de pariuri pe meciuri vă vor oferi posibilitatea de a paria în timpul unui meci. Cotele se calculează în funcție de situația dintr-un meci. Dacă echipa A pierde cu mult, va avea șanse mari.

info-item-3

Tipuri de pariuri pe meci

Majoritatea caselor de pariuri vă vor oferi o modalitate de a prezice diferite rezultate ale unui joc. Nu trebuie să pariezi doar pe câștigarea unei echipe A sau B. Puteți prezice diferite rezultate ale unui joc. De exemplu, poți paria cu un handicap. Handicap oferă unei echipe un avantaj (de exemplu +1,5 hartă pentru meciurile CS:GO), care poate face un joc mai egal și poate oferi mai multe posibilități de pariu utilizatorilor. Există și alte tipuri de pariuri, cum ar fi numărul de hărți jucate sau runde dintr-o anumită hartă.

Cele mai populare tipuri de pariuri sunt:

Direct
Pariul definitiv este un pariu plasat pe rezultatul unui întreg eveniment sau al unei ligi, mai degrabă decât pe un singur joc. Pariurile directe sunt caracterizate de randamente și riscuri mult mai mari.
Handicap
Pariul cu handicap este un tip de pariu care are scopul de a egaliza cotele într-un meci în care o echipă este favorizată de mult. De exemplu, atunci când există un meci CS:GO între Virtus Pro și Liquid, în care Liquid este favoritul meciului, un pariu va oferi posibilitatea de a paria pe Virtus Pro cu un avantaj virtual de +6,5 runde și -6,5 runde pt. Lichid. Deci, dacă pariezi pe Virtus Pro și meciul s-a încheiat cu un rezultat de 16-10 pentru Liquid și ai paria pe Virtus Pro cu handicap de +6,5 runde, ai câștiga în continuare, deoarece acele 6,5 runde sunt adăugate la scor, așa că ar fi teoretic 16,5-16 pentru Virtus Pro.
Câștigător al hărții
poți paria că o echipă de e-sport va câștiga o anumită hartă. Dacă descoperiți că o echipă este mult mai puternică pe o anumită hartă decât pe alta, puteți paria pe o singură hartă în loc de întregul meci.
Număr de runde pe hartă
când plasați un pariu pe numărul rundelor de pe hartă, pur și simplu ghiciți dacă numărul de runde dintr-o hartă va fi mai mic sau mai mare decât un anumit număr.
Câștigătorul rundei
în pariurile e-sport, unele case de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe o anumită rundă. Aceste tipuri de pariuri sunt foarte riscante și aleatorii. Nu este recomandat să pariezi pe runde individuale.
Pariuri combinate
Un pariu Combo este un pariu, în care alegi mai multe rezultate ale meciurilor și dacă le-ai ghicit bine, câștigi un multiplicator al acestor meciuri înmulțit unul cu celălalt. Deci, de exemplu, dacă plasați un combo pe două echipe, fiecare cu un multiplicator de 1,3 și acele echipe câștigă, pariul dvs. este înmulțit cu 1,3*1,3=1,69.

Sfaturi pentru pariuri pe meciuri CS:GO

Nu merge cu all-in –

Nu ar trebui să pariezi toți banii pe un meci, chiar dacă pare că o echipă este mult mai bună decât cealaltă echipă. Toată lumea poate avea o zi mai proastă, așa că este mai bine să nu te bazezi pe deplin pe o persoană sau pe o echipă în pariurile pe meci.

Pariați pe o casă de pariuri cu cele mai bune cote –

Cotele vor diferi între site-uri, așa că ar trebui să verificați întotdeauna mai multe site-uri de pariuri pe meciuri CS:GO pentru a vă asigura că pariați pe un site cu cele mai bune cote posibile.

Nu o tratați ca pe o modalitate de a câștiga –

Ar trebui să tratați pariurile pe meciuri ca pe o modalitate de relaxare. Probabil că nu vei obține profit pe termen lung, așa că nu merită să încerci să faci din pariurile pe meci o sursă de venit.

Stabileste-ti o limita –

Ar trebui să-ți stabilești o limită la cât poți paria, astfel încât să nu pierzi prea mult.

Ok