steam logo Loghează-te
chevron_left toate site-urile

Site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO

Cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO, bonusuri și cazuri gratuite

recomandate

ultimele site-uri adăugate

Free $1
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
gamblecsgo
enter farmskins promo code citește recenzia

site-uri

Daily Free Case + Rakeback
Evaluarea editorului
5.00
star star star star star
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
csgocatalog
enter clash gg promo code citește recenzia
5 Free Cases
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
5.00
1
people
star star star star star
cod
HELLAGOOD
enter csgoluck citește recenzia
Free balance
Evaluarea editorului
4.00
star star star star star_border
Evaluarea utilizatorilor
3.00
1
people
star_border star_border star star star
cod
HZ7293-CSGO
enter csgofast
Free $0.25 balance
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
3.00
1
people
star_border star_border star star star
cod
gamblecsgowtf
enter wtfskins
5% bonus on deposit
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
2.00
1
people
star_border star_border star_border star star
cod
top100list
enter datdrop citește recenzia
Free $0.25 balance
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
2.00
1
people
star_border star_border star_border star star
cod
gamblecsgolive
enter csgolive
+11% deposit and free wheel spin
Evaluarea editorului
0.00
star_border star_border star_border star_border star_border
Evaluarea utilizatorilor
0.00
0
people
star_border star_border star_border star_border star_border
cod
CSGOCATALOG
enter ggdrop

Deschiderea cazurilor în joc

S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să deschideți carcase CS:GO pe un site web extern dacă puteți cumpăra carcase în joc, puteți cumpăra chei și le puteți deschide în joc. Motivul pentru care deschiderea cazurilor în joc este proastă este RTP scăzut (Return To Player) în majoritatea cazurilor, care nu depășește 60%, astfel încât, în medie, veți pierde 0,40 USD cu fiecare 1 USD pe care îl cheltuiți pentru deschiderea carcaselor VALVE

Care sunt avantajele deschiderii dosarelor pe un site web?

Principalul avantaj este un RTP mai mare, în medie veți obține skin-uri mai scumpe prin deschiderea carcasei pe un site web decât cu carcasele CS:GO în joc. Al doilea avantaj uriaș este că pe majoritatea site-urilor web puteți verifica cotele pentru fiecare caz. Pe unele dintre aceste site-uri, vă puteți crea și cazurile. Puteți alege skin-uri și cote pentru ele. Prețul carcasei va depinde de skin-urile din interiorul carcasei și de șansele acestora.

Cum alegem cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO?

Înainte de a lista un site web, verificăm de două ori dacă este demn de încredere și corect. Verificăm:

Depuneți și retrageți

Verificăm fiecare sistem de depunere și retragere de pe site-ul web listat. Ne asigurăm că este convenabil și rapid. Cele mai comune opțiuni de depunere și retragere pentru site-urile de deschidere a carcasei CS:GO sunt banii reali și skin-urile. Cele mai populare metode de tranzacție sunt skin-urile, Skrill, PayPal, criptomonede.

Se dovedește corect și șanse

Un sistem bun care se dovedește echitabil și cotele corecte sunt doi factori cruciali care ar trebui să fie prezenți pe fiecare site de deschidere a cazului. Înainte de a enumera un site web, verificăm sistemul și șansele sale care se dovedesc corecte. Un sistem bun care se dovedește echitabil asigură că un site web nu își înșeală utilizatorii. Ne uităm și la cazuri' cote. Cotele ar trebui să fie corecte și, prin urmare, RTP (Return To Player) ar trebui să fie mare.

Site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO Bonusuri

Unele site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO oferă bonusuri gratuite. Cele mai comune bonusuri sunt bonusurile de recomandare și bonusurile de depunere. Cu un bonus de recomandare, primești un sold gratuit la înregistrare, dacă ești un utilizator nou. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați codul nostru de recomandare furnizat împreună cu site-ul. Pe de altă parte, un bonus de depunere crește depunerea dvs., așa că dacă site-ul oferă un bonus de depunere de 5%, veți primi 5 USD gratuit atunci când depuneți 100 USD.

CS: Global Offensive este o versiune online faimoasă și cea mai comună pentru milioane de entuziaști — atât pe Steam, cât și în general. Natura competitivă a celei mai recente serii atrage peste 10 000 000 de utilizatori din UE, China și SUA. Dacă iubitorii de luptă doresc să devină colecționari sau caută un anumit skin, ei pot fie să joace mult, să facă oferte peer-to-peer sau să viziteze site-urile de deschidere a cazurilor CS:GO. Să vedem cum funcționează pe exemplul celor mai bune platforme. Câteva sfaturi și tutoriale detaliate vor fi utile oricărui jucător începător.

Top 6 CS:GO site-uri de deschidere a cazurilor

Jucătorii caută mereu cele mai bune prețuri pentru a cumpăra articole din joc. De aceea platformele online au devenit o parte esențială a ecosistemului de skinuri și arme. În timp ce majoritatea resurselor pot părea prea bune pentru a fi adevărate, oamenii ar trebui să fie atenți să evite ofertele înșelătorii. Uneori, noii veniți vizitează site-uri web care sunt în mod inerent necinstite și înșelătoare. Echipa noastră știe multe despre importanța siguranței și securității, așa că am selectat cele mai bune 6 proiecte cu o meticulozitate deosebită.

Cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO — Cum să alegi opțiunea potrivită

Acum, pasionații de CS au devenit mai meticuloși atunci când aleg între site-uri alternative. Majoritatea platformelor oferă 3-5 moduri de a câștiga skin-uri, diferite metode de plată și bonusuri. Dar nu orice resursă este de încredere. Pentru a preveni dezamăgirile, începătorii ar trebui să citească 5-7 recenzii și să verifice faptele. Doar unele site-uri permit utilizatorilor să retragă cu ușurință câștigurile și skin-urile. Deci, înainte de a alege un proiect pentru care să-și deschidă un cont, jucătorii ar trebui să ia în considerare 4 factori:

🎉 Giveaways

Este un fel de loterie. Vizitând cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO, oamenii pot participa la competiții. Condițiile depind de numărul de concurenți. Orice utilizator poate afla despre astfel de evenimente abonându-se la newsletter.

🥇 Depozit și amp; Bonus de înregistrare

Unii proprietari de platforme oferă cazuri CSGO gratuite doar prin înregistrarea pe site-ul lor. La asta visează mulți pasionați de bătălii online. Alăturarea implică furnizarea unui nume de utilizator, număr de telefon și adresă de e-mail.

🏆 Câștigați un Case

Mulți jucători consideră Metaverse ca pe un venit suplimentar. Așadar, nu numai că cresc pielea pe site-urile de cazuri CS:GO, dar caută și alte modalități de a se îmbogăți. Terminând sarcinile zilnice, astfel de utilizatori primesc premii gratuite.

🧐 Recenzii

Este important să țineți cont de opiniile altor jucători. Doar vizitați trustpilot.com și verificați 3-5 recenzii.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra aspectelor specifice ale fiecărui site:

1. Key-Drop

O nouă platformă pentru jucătorii CSGO a devenit populară datorită unei varietăți de cazuri — Surpriză, Skins, Snowfly, Torpedo — și flexibilitatea prețurilor. Un site web 100% sigur este disponibil în cel puțin 15 limbi. Proprietarii Key-Drop oferă peste 10 metode de depunere — G2A Pay, American Express, Discover, PayPal, Skrill, UnionPay și Neteller. Metodele cripto includ BTC, ETH și USDC. Vizitând această resursă CS în fiecare zi, oamenii pot lua parte la diferite promoții publicitare.

👍 Pro: peste 10 000 de utilizatori online; 50+ premii pentru sarcini simple; Algoritmul corect dovedibil oferă onestitate în orice rundă; Skins CSGO, chei CSGO și articole Dota 2.

👎 Contra: Fără întrebări frecvente; Fără chat live; Fără suport 24/7.

2. CSGORoll

Este una dintre cele mai vechi platforme de jocuri de noroc care oferă cele mai accesibile condiții de pe piață. Acest site a devenit parte a industriei esporturilor în 2016. Persoanele care au deschis contul CSGORoll pot juca peste 10 jocuri pentru a câștiga jackpot-ul, clasamentul cu bulgări de zăpadă, turneul CS:GO și bulgări de zăpadă de aur. Este permis să schimbi monede și apoi să le folosești pentru a paria în rundele următoare.

👍 Pro: Chat live la fața locului; 10+ moduri de depunere; Acceptă peste 5 criptomonede; Bonus de înscriere; 3 cazuri gratuite — Permafrost, Candlelight, Wormhole sau altele.

👎 Contra: Toate retragerile prin skin-uri CSGO; Numai o interfață în limba engleză; Fără suport 24/7.

Acest site web funcționează din 2017. O rată mare de câștig, funcții noi excelente, suport solid și promoții zilnice sunt semnele distinctive ale unui nou proiect. După deschiderea unui cont pe această platformă, jucătorii se vor bucura de 3 funcții cheie — Jackpot-uri Bonanza, tombole comunitare și moduri de joc unice. Pentru a crește popularitatea platformei, proprietarii de resurse oferă următoarele: 

  1. Bonusuri zilnice 

  2. Conectați-vă cu conturi Twitter și FB pentru a deschide Crăciun, Vâsc, Walker alb sau alte cazuri

  3. Bonus de bun venit pentru jucătorii noi 

  4. Utilizarea G2A Pay ca gateway de plată

Interfața DatDrop este disponibilă în peste 10 limbi

Proprietarii DatDrop au fost printre primii care au implementat sistemul de pariuri care se dovedește corect, care garantează transparența și corectitudinea tuturor jocurilor. În plus, își actualizează în mod constant serviciile pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Fii sigur că deschiderea unui cont nu va fi o dezamăgire. Datdrop are peste 500 de mii de vizite lunare. Este o resursă de renume 100%.

👍 Pro: Înregistrare ușoară; Jocuri testate în timp; Plăți cu Paysafecard și portofele electronice PayPal; Obțineți +5% la fiecare depozit; Inscrieri de skin-uri Crypto și CSGO.

👎 Contra: Retragerea criptomonedelor numai pe DaddyCrypto; Fără chat live pe site.

4. Farmskins

Proprietarii acestei platforme oferă o gamă largă de opțiuni de plată — Alipay, PayPal și BTC. Un nou site web care funcționează din 2016 este protejat de tehnologia de criptare SSL. Dacă utilizatorii doresc să crească skin-uri pe o platformă gratuită de deschidere a carcasei CS:GO pentru a le schimba cu monede, cu Farmskins, aceasta este disponibilă. Poate dura până la 24 de ore pentru a face unele opțiuni. Iată 5 caracteristici cheie ale acestei platforme: depozitul este de 4 USD; promoții și bonusuri zilnice pentru clienții Farmskins; o mulțime de cadouri pentru utilizatorii obișnuiți; o multe cazuri — Ediție limitată, Fast AWP, Farmgloves, Fade Hunter și altele; codurile de afiliere și de recomandare disponibile; jucătorii premium pot deschide cufere și skinuri valoroase.

👍 Pro: Înregistrare ușoară; Asistență G2A Pay; Conexiune securizată criptată SSL; Casa gratuită pentru orice depozit de peste 10 USD; Asistență clienți prin chat live.

👎 Contra: Blocări frecvente; Niciun sistem care se dovedește echitabil.

5. Hellcase

Această platformă a adunat mii de jucători din 2016. Acum, are o medie de 3+M vizitatori pe lună. Proprietarii de site-uri web oferă evenimente, jocuri și bonusuri pentru Iminent Danger, Marble Fade, Desert Hydra și altele. Oamenii pot găsi contracte prin care utilizatorii schimbă mai multe skin-uri cu o valoare mai mică pentru un skin cu o valoare mai mare. Este permis să faceți o depunere în peste 5 moduri, inclusiv Visa, MasterCard, BTC și G2A.

👍 Pro: Bonusuri zilnice și de bun venit; Tranzacții rapide și ușoare; Disponibil în peste 10 limbi.

👎 Contra: Versiuni limitate; Fără chat live 24/7.

6. CSGOLuck

Această resursă de jocuri de noroc a fost lansată în 2021. Utilizatorii care și-au deschis un cont pot paria pe diferite aparate de slot — aruncarea monedelor și roata — și câștigă skin-uri CSGO. Proprietarii CSGOLuck se străduiesc să atragă cât mai mulți utilizatori cu un sistem de recompense pe 10 niveluri.

👍 Pro: CSGOLuck are o licență de joc pentru Crash, Wheel, CoinFlip, Jackpot și Cases; 5 case gratuite pentru utilizatorii noi — Vulcanic, Knife, Ninja și altele; 10+ metode de depunere; Plăți criptografice — BIT, ETH și LTC.

👎 Contra: Baza mică de jucători; Numai skin-uri CS:GO.

Cum se deschide carcasa CS:GO?

Inițial, skin-urile erau destinate doar personalizării armelor din punct de vedere estetic. Fără îndoială, având astfel de articole în joc, oamenii își pot îmbunătăți prestigiul. Acum, cele mai multe loturi valorează mulți bani. Așa că oamenii consideră înregistrarea platformei CS ca o oportunitate de investiție. Începeți o nouă aventură în CSGORoll este la fel de ușor ca 1-2-3. Pentru a deschide un cont, trebuie doar să urmați algoritmul:

  1. Conectați-vă cu un cont Steam. 

  2. Adăugați un e-mail și finalizați verificarea. Noul utilizator trebuie doar să obțină un cod unic și să îl introducă în câmpul aplicat.

  3. A face un depozit. După ce plata este finalizată, jucătorul poate cumpăra o nouă cutie.

    Cumpărați și echipați skinuri pentru aproape orice armă. Datorită platformelor precum CSGoroll, iubitorii de luptă pot obține modele, modele și culori unice. Plătiți doar 1 dolar pentru a avea șansa de a aplica una dintre îmbunătățiri. CS: Site-urile Go Case Opening ușurează cu adevărat viața oricărui jucător. Îmbunătățirea experienței de joc nu a fost niciodată atât de accesibilă.

FAQ:

Există site-uri legitime de deschidere a cazurilor CS:GO?

Da, desigur. Majoritatea platformelor care folosesc skin-uri CSGO ca cadou la deschiderea cutiilor se bazează de obicei pe sistemul P2P. Astfel de site-uri web conectează cumpărătorul și vânzătorul pentru a încheia tranzacții și a conveni direct. Aceasta este o modalitate legitimă de a îmbunătăți experiența jucătorului.

Puteți deschide huse CS:GO gratuit?

Carcasele gratuite sunt pentru îmbunătățirea vizuală a armei. Dar nu poate fi un serviciu complet gratuit. Sigur, iubitorii de lupte online pot primi articole din joc ca premiu. Dar asta nu înseamnă că participantului i se va oferi un cadou gratuit — trebuie să cumpere o cheie pentru a o debloca. Skin-urile au devenit rapid extrem de populare, cele mai scumpe costă peste 10 000 de dolari. Dar nu există niciun motiv de irosit. Dacă oamenii folosesc coduri promoționale, au șansa de a le obține gratuit.

Este profitabilă deschiderea cazului CS:GO?

Piața articolelor din joc este foarte profitabilă. Nou-veniții pot găsi sute de mărturii cu capturi de ecran care confirmă acest fapt. AWP Dragon Lore s-a vândut cu cel puțin 60 $+K. A fost cea mai scumpă afacere pe care un colecționar necunoscut a cumpărat Howl M4A4 pentru aproximativ 130.000 USD. Fiecare jucător care folosește platforma CSGoroll are șansa de a îmbunătăți astfel de rezultate.

Care sunt cele mai bune site-uri de cazuri CS:GO?

Ecosistemul de joc se îmbunătățește constant, nu este ușor să afli avantajele abundenței de platforme. Începătorul ar trebui să facă o alegere în funcție de buget și nivel. Parametri nu mai puțin importanți sunt claritatea regulilor, numărul de vizitatori și metodele de plată accesibile. Platforma CSGoroll depășește majoritatea concurenților în astfel de parametri.