wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
 • CSGOCatalog
 • allant CS.PRO #CSGOCatalog
 • Bagy
+ 27 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
promo

Site-uri de Deschidere a Cazului CS2 / CS:GO cu coduri de afiliereîn 2024

Aici veți găsi site-uri de încredere CS2 / CS:GO Case Opening Sites & more. Legitim și complet revizuit!

Site-uri

Deschiderea cazurilor în joc

S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să deschideți carcase CS:GO pe un site web extern dacă puteți cumpăra carcase în joc, puteți cumpăra chei și le puteți deschide în joc. Motivul pentru care deschiderea cazurilor în joc este proastă este RTP scăzut (Return To Player) în majoritatea cazurilor, care nu depășește 60%, astfel încât, în medie, veți pierde 0,40 USD cu fiecare 1 USD pe care îl cheltuiți pentru deschiderea carcaselor VALVE.

Deschiderea cazului în CS2, care este principala diferență față de CSGO?

Odată cu lansarea completă a Counter-Strike 2, mulți jucători și jucători se întrebau ce se va întâmpla cu carcasele și skin-urile. Fii sigur pentru că nimic nu s-a schimbat. Cert este că Valve nu a schimbat nici măcar animațiile când containerele au fost deschise.

Dacă vă întrebați dacă au existat modificări în site-urile de deschidere a cazurilor de la terți, atunci răspunsul este același, nimic nu s-a schimbat. Puteți folosi în continuare platforme populare pentru a deschide containerele CS2 dintr-un motiv simplu. Skin-urile CS2 nu s-au schimbat puțin și arată exact la fel ca în versiunea anterioară a Counter-Strike.

Cu toate acestea, am dori să menționăm că jucătorii ar trebui să fie atenți la prețurile actuale ale cazurilor de pe site-urile terțelor părți. Având în vedere faptul că o mulțime de skin-uri au scăzut în valoare, este logic să ne așteptăm ca site-urile web de deschidere a cazurilor să ajusteze și prețurile containerelor în funcție de starea actuală a pieței skin-urilor.

Care sunt avantajele deschiderii dosarelor pe un site web?

Principalul avantaj este un RTP mai mare, în medie veți obține skin-uri mai scumpe prin deschiderea carcasei pe un site web decât cu carcasele CS:GO în joc. Al doilea avantaj uriaș este că pe majoritatea site-urilor web puteți verifica cotele pentru fiecare caz. Pe unele dintre aceste site-uri, vă puteți crea și cazurile. Puteți alege skin-uri și cote pentru ele. Prețul carcasei va depinde de skin-urile din interiorul carcasei și de șansele acestora.

Cum alegem cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS2 / CS:GO?

Înainte de a lista un site web, verificăm de două ori dacă este demn de încredere și corect. Verificăm:

Depuneți și retrageți

Verificăm fiecare sistem de depunere și retragere de pe site-ul web listat. Ne asigurăm că este convenabil și rapid. Cele mai comune opțiuni de depunere și retragere pentru site-urile de deschidere a carcasei CS:GO sunt banii reali și skin-urile. Cele mai populare metode de tranzacție sunt skin-urile, Skrill, PayPal, criptomonede.

Se dovedește corect și șanse

Un sistem bun care se dovedește echitabil și cotele corecte sunt doi factori cruciali care ar trebui să fie prezenți pe fiecare site de deschidere a cazului. Înainte de a enumera un site web, verificăm sistemul și șansele sale care se dovedesc corecte. Un sistem bun care se dovedește echitabil asigură că un site web nu își înșeală utilizatorii. Ne uităm și la cazuri’ cote. Cotele ar trebui să fie corecte și, prin urmare, RTP (Return To Player) ar trebui să fie mare.

Site-uri de deschidere a cazurilor CS2 / CS:GO Bonusuri

Unele site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO oferă bonusuri gratuite. Cele mai comune bonusuri sunt bonusurile de recomandare și bonusurile de depunere. Cu un bonus de recomandare, primești un sold gratuit la înregistrare, dacă ești un utilizator nou. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați codul nostru de recomandare furnizat împreună cu site-ul. Pe de altă parte, un bonus de depunere crește depunerea dvs., așa că dacă site-ul oferă un bonus de depunere de 5%, veți primi 5 USD gratuit atunci când depuneți 100 USD.

CS: Global Offensive este o versiune online faimoasă și cea mai comună pentru milioane de entuziaști — atât pe Steam, cât și în general. Natura competitivă a celei mai recente serii atrage peste 10 000 000 de utilizatori din UE, China și SUA. Dacă iubitorii de luptă doresc să devină colecționari sau caută un anumit skin, ei pot fie să joace mult, să facă oferte peer-to-peer sau să viziteze site-urile de deschidere a cazurilor CS:GO. Să vedem cum funcționează pe exemplul celor mai bune platforme. Câteva sfaturi și tutoriale detaliate vor fi utile oricărui jucător începător.

Care sunt beneficiile deschiderii carcasei CS2?

Există o mulțime de beneficii și avantaje ale deschiderii carcasei CS2. Pe lângă fiorul inițial din timpul deschiderii, există și șansa de a ajunge în profit. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a cumpăra și a deschide carcase în joc și iată de ce.

Site-urile terțe vă vor oferi șansa de a deschide containere cu o reducere masivă. Să trecem peste asta cu un exemplu. Dacă decideți să cumpărați o carcasă Operation Broken Fang, va trebui să plătiți în jur de 6 USD pentru husă. În plus, o cheie vă va aduce înapoi cu 2,5 USD în plus.

Aceasta înseamnă că investiți 8,5 USD. Puteți găsi diverse surse online care prezintă o șansă realistă de a câștiga un articol scump pe baza numeroaselor deschideri ale carcasei. Jucătorii de noroc au șanse foarte mici de a obține un cuțit, mănuși sau un articol roșu care îi va aduce profit.

Spre deosebire de aceasta, site-urile de deschidere a carcasei CS2 oferă o modalitate transparentă de deschidere a cazurilor. În cele mai multe cazuri, ei vor dezvălui șansele de a câștiga un anumit articol. De asemenea, merită menționat că prețurile nu pot fi comparate prin niciun fel. Același container pe astfel de site-uri costă doar 3 USD.

Deschidere gratuită a carcasei CS2

Pentru a atrage noi clienți, site-urile de deschidere a cazurilor vor permite noilor veniți să deschidă cazuri gratuit. Logic vorbind, nimic nu te împiedică să încerci să câștigi un articol scump fără a fi nevoie să investești un singur dolar, nu?

Rețineți că unele platforme vă vor solicita să introduceți un cod promoțional pentru a obține deschiderea gratuită a cazului. Există două versiuni ale acestui lucru. În primul rând, puteți obține bani gratuit și puteți cumpăra un container la alegere, care se încadrează în buget. În al doilea rând, unele site-uri oferă containere de bun venit și numai acestea pot fi deschise gratuit.

Dacă sunteți interesat de astfel de site-uri, atunci iată lista care vă poate fi utilă:

 1. HypeDrop – folosește codul „ HYPEHELLA ” pentru a obține 3 cutii gratuite
 2. KeyDrop – revendicați 0,55 USD gratuit cu codul „ GAMBLECSGO100
 3. Clash.gg – bucurați-vă de cazuri zilnice gratuite folosind codul „ HELLAGOOD
 4. CSGORoll – obțineți 3 cutii gratuite cu codul „ GAMBLE100

Top 6 CS2 / CS:GO site-uri de deschidere a cazurilor

Jucătorii caută mereu cele mai bune prețuri pentru a cumpăra articole din joc. De aceea platformele online au devenit o parte esențială a ecosistemului de skinuri și arme. În timp ce majoritatea resurselor pot părea prea bune pentru a fi adevărate, oamenii ar trebui să fie atenți să evite ofertele înșelătorii. Uneori, noii veniți vizitează site-uri web care sunt în mod inerent necinstite și înșelătoare. Echipa noastră știe multe despre importanța siguranței și securității, așa că am selectat cele mai bune 6 proiecte cu o meticulozitate deosebită.

Pentru a deschide un cont, trebuie doar să urmați algoritmul:

1
Conectați-vă cu un cont Steam.
2
Adăugați un e-mail și finalizați verificarea. Noul utilizator trebuie doar să obțină un cod unic și să îl introducă în câmpul aplicat.
3
A face un depozit. După ce plata este finalizată, jucătorul poate cumpăra o nouă cutie.

FAQ

Există site-uri legitime de deschidere a cazurilor CS:GO?

Da, desigur. Majoritatea platformelor care folosesc skin-uri CSGO ca cadou la deschiderea cutiilor se bazează de obicei pe sistemul P2P. Astfel de site-uri web conectează cumpărătorul și vânzătorul pentru a încheia tranzacții și a conveni direct. Aceasta este o modalitate legitimă de a îmbunătăți experiența jucătorului.

Puteți deschide huse CS:GO gratuit?

Carcasele gratuite sunt pentru îmbunătățirea vizuală a armei. Dar nu poate fi un serviciu complet gratuit. Sigur, iubitorii de lupte online pot primi articole din joc ca premiu. Dar asta nu înseamnă că participantului i se va oferi un cadou gratuit — trebuie să cumpere o cheie pentru a o debloca. Skin-urile au devenit rapid extrem de populare, cele mai scumpe costă peste 10 000 de dolari. Dar nu există niciun motiv de irosit. Dacă oamenii folosesc coduri promoționale, au șansa de a le obține gratuit.

Este profitabilă deschiderea cazului CS:GO?

Piața articolelor din joc este foarte profitabilă. Nou-veniții pot găsi sute de mărturii cu capturi de ecran care confirmă acest fapt. AWP Dragon Lore s-a vândut cu cel puțin 60 $+K. A fost cea mai scumpă afacere pe care un colecționar necunoscut a cumpărat Howl M4A4 pentru aproximativ 130.000 USD. Fiecare jucător care folosește platforma CSGoroll are șansa de a îmbunătăți astfel de rezultate.

Care sunt cele mai bune site-uri de cazuri CS:GO?

Ecosistemul de joc se îmbunătățește constant, nu este ușor să afli avantajele abundenței de platforme. Începătorul ar trebui să facă o alegere în funcție de buget și nivel. Parametri nu mai puțin importanți sunt claritatea regulilor, numărul de vizitatori și metodele de plată accesibile. Platforma CSGoroll depășește majoritatea concurenților în astfel de parametri.

Merită site-urile de deschidere a cazurilor CS2?

Site-urile de deschidere a carcasei CS2 merită cu siguranță. Prin deschiderea unor cutii pe astfel de platforme, obțineți o modalitate transparentă de a afla șansele de a câștiga un anumit articol. Mai mult, poți deschide cazuri la reducere o singură dată față de prețurile oficiale CS2.

Cum deschizi carcasele CS2?

Deschiderea carcasei CS2 nu a fost niciodată mai ușoară. Iată pașii exacti pe care trebuie să îi urmați :

 1. Înscrieți-vă pentru un cont cu un site de deschidere a cazurilor CS2.
 2. Faceți o depunere și revendicați un bonus de bun venit.
 3. Găsiți un caz pe care doriți să îl deschideți.
 4. Vinde sau retrage skin-urile pe care tocmai le-ai câștigat.
Există site-uri legitime de deschidere a cazurilor CS2?

Da, există câteva site-uri de deschidere a cazurilor CS2 legitime și consacrate pe piață. Vă sugerăm să încercați următoarele platforme: KeyDrop, Clash.gg, CSGORoll, DatDrop și HypeDrop.

Ok