wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Revizuirea nivelurilor CSGORoll

CSGORoll oferă vizitatorilor un sistem de loialitate pe mai multe niveluri. Pe măsură ce treci la noi niveluri, vei debloca carcase cu premii generoase. Ai nevoie de mai multe detalii? Citiți-le mai jos.

Nivelurile jucătorului pe CSGORoll

CSGORoll este o platformă care invită jucătorii să urce la nivel pariând pe jocuri selectate. Se oferă 400 XP pentru fiecare monedă investită în portal. Cu cât se acumulează mai multe puncte, cu atât rangul va fi mai mare. Rețineți că o monedă valorează 0,7 USD.

Pe măsură ce treceți de la un rang la altul, anumite privilegii sunt acordate, de exemplu, cazuri zilnice îmbunătățite. Există 100 de niveluri disponibile pe portal. Primul caz gratuit se acordă la atingerea celui de-al doilea nivel. Trebuie să depui o cantitate minimă de monede (20,75) pentru a trece la el. Cu toate acestea, cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât trebuie să investiți mai mult. În același timp, cazurile sunt actualizate la atingerea fiecărui nivel care este multiplu de 10 (10, 20, 30, 40 etc.).

Consultați tabelul de mai jos pentru a vă face o idee despre câte monede și puncte de nivel sunt necesare pentru a atinge un obiectiv.

Nivel Puncte XP Pariul total (monede)
2 8,300 20.75
3 17,400 43.50
4 27,600 69
5 38,800 97

Pentru al 10-lea nivel, va trebui să investești 288,5 monede, pentru al 50-lea – 25.333,25, iar pentru al 100-lea – 3.597.790. Trebuie să pariezi cu bani reali pentru a face upgrade la niveluri. Este posibil să efectuați o depunere folosind carduri bancare (Visa/Mastercard), portofele cu criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether) sau carduri cadou PayPal. În plus, este oferit să transferați skin-uri CS:GO și să primiți monede pentru ele.

Calculator de nivel CSGORoll

Fiecare nivel are anumite cerințe pentru numărul de puncte și pariul total. Aceste criterii trebuie îndeplinite pentru a trece la nivelul următor. Imediat ce condițiile sunt îndeplinite, vei descoperi privilegii exclusive și vei primi cadouri frumoase.

Urmărirea progresului poate fi dificilă, dar abia așteptați să ajungeți la următorul pas pe podium. Utilizați calculatorul de nivel pentru a vă planifica acțiunile și pentru a înțelege când să vă așteptați la rezultat.

Acest instrument este simplu și ușor de utilizat. Trebuie să:

  • specificați nivelul curent;
  • introduceți numărul de pariuri și punctele de experiență disponibile;
  • faceți clic pe butonul corespunzător pentru a calcula datele.

Calculatorul va afișa câte puncte și monede trebuie să pariați pentru a ajunge la pasul următor și a primi recompensele asociate. Acest lucru face sarcina mult mai ușoară. Doar depuneți suma și continuați să pariați. Poate fi un joc rapid de ruletă sau un joc de monede. Indiferent de alegere, vei trece treptat la nivelul următor.

Conexiune între Calculatorul de nivel și Calculatorul valutar

Care este legătura dintre calculatorul de nivel și valute? Este simplu – cu cât investiți mai mult, cu atât experiența este mai mare. În consecință, următorul nivel este mai aproape. Dacă știți numărul de puncte necesare pentru a trece la nivelul următor, atunci împărțiți-l la 0,7. Acest lucru vă va oferi numărul de monede de care aveți nevoie pentru a paria. Totuși, totul este atât de ușor doar în teorie. Dacă ați acumulat deja ceva experiență și ați plasat pariuri pentru o anumită sumă, este mai rapid și mai ușor să utilizați calculatorul.

Cum să atingeți următorul nivel pe CSGORoll

Trebuie să pariezi folosind monede în platformă și să acumulezi puncte de experiență pentru a ajunge la următorul nivel pe CSGORoll. Odată ce acumulați o anumită cantitate din ele, veți fi dus automat la nivelul următor.

În ciuda faptului că portalul nu afișează parametrii necesari pentru a ajunge la un nou nivel, puteți contacta oricând serviciul de asistență. Operatorii vă vor furniza datele astfel încât să ajungeți la idee.

Cum să crești rapid la nivel pe CSGOROll

Este recomandat să pariezi sume mari și să folosești strategii dovedite pentru a-ți îmbunătăți rapid nivelul pe CSGOROll. Cu cât câștigi mai mult, cu atât vei rămâne mai mult în centrul evenimentelor. Pentru comoditate, există bara de experiență în profil. Arată progres. Puteți vizualiza:

  • data depozitului;
  • dimensiunea pariurilor și a jocurilor selectate;
  • multiplicatorul rulat;
  • profituri generate.

Trageți concluzii pe baza informațiilor pe care le aveți. Poate că vei forma o strategie profitabilă și vei ajunge rapid la nivelul maxim.


Citește mai mult

faq

Este sistemul de nivel CSGORoll legal?

Da, toate ofertele de pe platformă sunt legale. Acest lucru se datorează faptului că CSGORoll funcționează în conformitate cu legea.

La ce nivel pot obține un caz gratuit?

Valize gratuite sunt disponibile de la nivelul al doilea.

Categorii
Ok