wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

De ce SUA nu permite să joci CSGOEmpire

CSGOEmpire este o platformă populară pentru jocuri de noroc cu skin-uri, cu toate acestea, nu este disponibilă pentru utilizatorii din SUA din cauza interzicerii de a oferi și de a participa în activități de jocuri de noroc. Cu toate acestea, restricțiile existente pot fi întotdeauna ocolite prin metode alternative. Metodele disponibile și caracteristicile acestora sunt enumerate mai jos.

Cum să joci CSGOEmpire cu VPN

Înainte de joc, trebuie să alegeți un serviciu VPN. Avantajul său constă în criptarea traficului și rutarea ulterioară printr-un intermediar. De asemenea, avantajele serviciului includ:

  • fiabilitate și securitate la navigarea pe internet;
  • fără jurnalele paginilor vizitate, ceea ce asigură confidențialitatea informațiilor;
  • disponibilitatea suportului pentru clienți deoarece pot exista oricând situații de forță majoră care necesită asistența unor profesioniști calificați.

Sarcina unui jucător care dorește să folosească un VPN este destul de simplă. Aceasta implică următoarele:

  1. Instalați extensia VPN în browser pe fiecare dispozitiv de pe care este planificat să vă conectați la platformă (smartphone, computer, tabletă).
  2. Activați-l selectând una dintre țările sugerate din listă. Este necesar să activați regiunea în care jocurile de noroc nu sunt interzise.
  3. Accesați site-ul web CSGOEmpire, înregistrați-vă prin profilul Steam și faceți o depunere.
  4. Alegeți jocul de interes și faceți pariuri ținând cont de limitele actuale.

Puteți utiliza servicii VPN plătite sau gratuite. Avantajul primei opțiuni este că nu supraîncărcă browserul, iar toate procesele sunt efectuate rapid. Cele mai populare servicii VPN includ ExpressVPN, Zenmate și Hotspot Shield.

Detalii despre jocul CSGOEmpire în SUA

După înregistrarea la CSGOEmpire, vă puteți reîncărca soldul pentru pariuri viitoare. Metodele posibile de plată și retragere a câștigurilor sunt portofelele și skin-urile criptomonede. Cu toate acestea, este mai bine să evitați tranzacțiile cu moneda descentralizată atunci când utilizați VPN. Folosiți skinuri pentru că în astfel de cazuri nu există restricții și nu este nevoie să verificați datele personale.

În ceea ce privește verificarea datelor, aceasta poate fi necesară în următoarele situații:

  • detectarea activității suspecte ale utilizatorilor pe portal;
  • depunerea regulată a unor sume mari în soldul jocului;
  • cerere de retragere a peste 2.000 de monede în portofelele BTC sau Ethereum.

Pentru a evita probleme, se recomandă utilizarea skin-urilor disponibile CS:GO. Ele nu cauzează probleme atunci când sunt transferate în soldul dvs. personal. Puteți indica orice sumă, ținând cont de limitele minime/maxime.

Întrebări frecvente

Este ușor să joci CSGOEmpire în SUA?

Da, puteți vizita cu ușurință portalul CSGOEmpire pentru a juca jocuri atunci când vă aflați în SUA. Pentru aceasta, trebuie să descărcați un VPN și să folosiți serviciul atunci când vizitați site-ul.

Este sigur să joci CSGOEmpire în SUA?

Platforma este populară în rândul utilizatorilor, ceea ce se datorează prezenței unor jocuri interesante și securității complete a procesului. Site-ul nu a fost reperat implicându-se în tranzacții frauduloase, iar majoritatea vizitatorilor lasă recenzii pozitive despre acesta.

Categorii
Ok