wing-preload
Conectați-vă cu aburi
banner

Cele mai bune cazuri CS:GO

În septembrie anul trecut, un utilizator pe nume MartinRGB a atins un record mondial prin deschiderea a 100.000 de cazuri în CS:GO. Cea mai scumpă piele pe care a primit-o a fost cuțitul fluture „Gamma Doppler”, care a costat aproximativ 2.000 de dolari. De-a lungul istoriei CS, au fost deschise peste 1 miliard de dosare. În luna martie a acestui an, jucătorii au stabilit un nou record pentru deschiderea dosarelor, ajungând la 39,4 milioane. Cel mai bun caz CS:GO a devenit Dreams & Nightmares Case. A fost deschis de 5,6 milioane de ori. Puteți cădea cu ușurință și în aceste statistici.

Cum se deschide CS:GO Cases?

Prima cale

Pasul 1. Trebuie să introduceți cazul în inventar. Acest lucru se poate face în mai multe moduri. Cumpărați carcasa dorită de pe piața comunității în Steam, cumpărați de pe site sau obțineți-o după meci.

Pasul 2. Trebuie să aveți cheia corespunzătoare pentru a deschide carcasa. De asemenea, este posibil să faceți acest lucru printr-o piață sau site-uri comunitare.

Pasul 3. Începe jocul, mergi la inventar. Selectați carcasa și apăsați butonul „deschidere container”.

Pasul 4. Bucurați-vă de pielea primită.

A doua cale

Pasul 1. Consultați catalogul site-ului nostru web.

Pasul 2. Alege site-ul care ti-a placut cel mai mult si acceseaza-l.

Pasul 3. Conectați-vă la Steam și vedeți containerele disponibile.

Pasul 4. Selectați ceea ce doriți și completați soldul cu suma corespunzătoare.

Pasul 5. Deschide carcasa și obține o armă pe care o poți transfera în contul tău Steam.

Top 10 cazuri CS:GO care se vor deschide în 2024?

Carcasele CS:GO sunt containere virtuale din popularul joc de împușcături la persoana întâi Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), care conțin diverse articole din joc, cum ar fi skin-uri de arme, autocolante și cuțite.

Jucătorii pot obține carcase CS:GO prin joc sau cumpărându-le din magazinul jocului. Fiecare carcasă are un set specific de articole care pot fi obținute, iar jucătorii trebuie să folosească o cheie pentru a deschide carcasa și a dezvălui ce obiect au primit.

Carcasele sunt unul dintre cele mai interesante lucruri din CS:GO, sunt foarte multe, dar nu toate sunt profitabile de cumpărat. Prin urmare, este mai bine să alegeți 2-3 care vă plac cel mai mult și să le deschideți.

Carcasa ambreiajului

📅 A fost lansat pe 15 februarie 2018 și conține 17 skin-uri de arme concepute de comunitate și 24 de skin-uri de mănuși noi.

😎 Cele mai bune skin-uri: M4A4 | Neo-Noir, MP7 | Bloodsport, USP-S | Cortex, USP-S | Cortexul.

Cazul zonei periculoase

📅 A fost lansat pe 6 decembrie 2018 și conține 17 skinuri de arme create de comunitate, de asemenea, au șansa de a arunca cuțitele Horizon.

😎 Cele mai bune skin-uri: AK-47 | Asiimov, AWP | Neo-Noir, Vulturul deșertului | Mecha Industries, UMP-45 | Impuls.

💰 Prețul este de 1,05 USD.

Cutie pentru mănuși

📅 Containerul a apărut ca parte a actualizării din 28 noiembrie 2016. Include 17 skinuri de arme și 24 de mănuși.

😎 Cele mai bune skin-uri: M4A4 | Buzz Kill, SSG 08 | Dragonfire, FAMAS | Mecha Industries, tăiată | Wasteland Princess.

💰 Prețul este de 6,24 USD.

Carcasa CS20

📅 A fost lasat pe 18 octombrie 2019. Cutie cu 17 skin-uri create de comunitate plus Classic Knife în 13 finisaje diferite.

😎 Cele mai bune skin-uri: AWP | Incendiu, FAMAS | Comemorare, MP9 | Hidra, AUG | Moartea de catelus.

💰 Prețul este de 1,10 USD.

Cazul Shadow

📅 A fost lansat ca parte a actualizării din 18 septembrie 2015. Carcasa are 16 piei și o pereche de pumnale din umbră.

😎 Cele mai bune skin-uri: USP-S | Ucidere confirmată, M4A1-S | Bobina de aur, AK-47 | Frontside Misty, SSG 08 | Fier mare.

💰 Acesta costă 1,27 USD.

Operațiunea Hydra Case

📅 Cazul a fost lansat în 23 mai 2017. Este format din 17 arme și 24 mănuși. 😎 Cele mai bune skin-uri: AWP | Oni Taiji, Five-SeveN | Hyper Beast, Berette duble | Cobra Strike, M4A4 | Focul iadului.

💰 Acesta costă 23,00 USD.

Carcasa Prisma 2

📅 A fost introdus în 31 martie 2020. Puteți obține 17 arme și Ursus Knife, Navaja Knife, Stiletto Knife și Talon Knife, în finisaje Chroma.

😎 Cele mai bune skin-uri: M4A1-S | Jucătorul doi, Glock-18 | Bullet Queen, AK-47 | Phantom Disruptor, MAC-10 | Disco Tech.

💰 Prețul este de 1,15 USD.

Operațiunea Broken Fang Case

📅 Data de lansare este 3 decembrie 2020. Acest container vă oferă 17 skinuri de arme și 24 de mănuși.

😎 Cele mai bune skin-uri: M4A1-S | Printstream, Glock-18 | Neo-Noir, M4A4 | Securitate cibernetică, USP-S | Monster Mashup.

💰 Carcasa costă 5,06 USD.

Caz Vise și Coșmaruri

📅 A fost lansat pe 20 ianuarie 2022. Cazul implică 17 piese de arme proiectate de comunitate și Butterfly Knife, Huntsman Knife, Falchion Knife, Shadow Daggers, Bowie Knife în Gamma Finishes.

😎 Cele mai bune skin-uri: AK-47 | Nightwish, MP9 | Starlight Protector, MP7 | Apariție abisală, FAMAS | Miscare rapida a ochilor.

💰 Prețul este de 2,16 USD.

Cazul Horizon

📅 Lansat pe 3 august 2018. Numărează 17 piei de armă și Ursus Knife, Navaja Knife, Stiletto Knife, Talon Knife.

😎 Cele mai bune skin-uri: AK-47 | Neon Rider, Desert Eagle | Cod Roșu, M4A1-S | Coșmar, tăiat | Devorator.

💰 Costă 1,15 USD.

Cele mai bune site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO

Site-urile de deschidere a carcasei CS:GO sunt site-uri web ale unor terțe părți care permit jucătorilor să deschidă carcase virtuale care conțin articole din joc, la fel ca în jocul oficial. Aceste site-uri web oferă o varietate de cazuri din care să alegeți, cu diferite rarități și puncte de preț. În mod obișnuit, jucătorii pot achiziționa chei sau jetoane virtuale pentru a deschide aceste cutii, iar conținutul caselor este determinat de un generator de numere aleatorii.

Unele site-uri de deschidere a cazurilor CS:GO oferă și caracteristici speciale, cum ar fi carcase exclusive, prețuri reduse sau recompense bonus. Este important de reținut că nu toate site-urile de deschidere a carcasei CS:GO sunt de încredere, iar jucătorii ar trebui să fie precauți atunci când le folosesc. Este recomandat să faceți câteva cercetări și să citiți recenzii înainte de a utiliza orice site și să nu împărtășiți niciodată informații personale sau financiare pe site-uri nesecurizate.

Deoarece deschiderea dosarelor în CS GO nu este tocmai o plăcere ieftină. Acest lucru se poate face pe site-uri specializate în asta, ceea ce este ceva mai ieftin. Mai mult, au mult mai multe lucruri interesante legate de skin-uri.

● CSGORoll

● DatDrop

● Farmskins

● KeyDrop

● DaddySkins

● Bandit.Camp

CSGORroll

CSGORoll.com este un site de deschidere a carcasei CS:GO care oferă o gamă largă de funcții pentru jucătorii care doresc să deschidă carcase virtuale și să obțină articole în joc.

CSGORoll site-ul

Iată câteva dintre funcțiile pe care le oferă CSGORoll.com:

 1. Deschideri de cazuri: CSGORoll.com are o mare varietate de cazuri disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi jetoane virtuale pentru a deschide aceste cutii și pot câștiga obiecte rare și valoroase.
 2. Funcție de upgrade: CSGORoll.com oferă și o funcție de upgrade, în care jucătorii pot face schimb cu mai multe articole de nivel inferior în schimbul unui articol de nivel superior. Acest lucru le permite jucătorilor să-și îmbunătățească colecția cu obiecte mai rare.
 3. Contracte de schimb: O altă caracteristică a CSGORoll.com este capacitatea de a utiliza contracte de schimb, care permit jucătorilor să schimbe mai multe articole de valoare mai mică în schimbul unui articol de valoare mai mare. Această caracteristică este utilă în special pentru jucătorii care doresc să își actualizeze skin-urile sau să completeze o colecție de articole.
 4. Jackpot: CSGORoll.com oferă și o funcție de jackpot, în care jucătorii își pot paria articolele împotriva altor jucători pentru a avea șansa de a câștiga un fond de premii mai mare.
 5. Program de afiliere: În plus, CSGORoll.com are un program de afiliere în care utilizatorii pot câștiga comisioane prin trimiterea altor jucători către site.

DatDrop

Site-ul are mult trafic și există de mult timp. Modul sortiment constă în deschiderea bătăliei și unboxing în care poți câștiga cele mai multe skin-uri din carcase CS GO reale.

Iată câteva dintre caracteristicile oferite de DatDrop.com:

 1. Deschideri de cazuri: DatDrop.com are o gamă largă de cutii disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi jetoane virtuale pentru a deschide aceste cutii și pot câștiga obiecte rare și valoroase.
 2. Bătălii de caz: o caracteristică unică a DatDrop.com este abilitatea de a participa la bătălii de caz. Jucătorii pot intra într-o luptă de caz cumpărând un bilet și concurând împotriva altor jucători pentru a vedea cine poate câștiga obiectul de cea mai mare valoare dintr-un anumit caz.
 3. Funcție de upgrade: DatDrop.com oferă și o funcție de upgrade, în care jucătorii pot face schimb cu mai multe articole de nivel inferior în schimbul unui articol de nivel superior. Acest lucru le permite jucătorilor să-și îmbunătățească colecția cu obiecte mai rare.
 4. Cutii misterioase: DatDrop.com oferă și cutii misterioase, care conțin o selecție aleatorie de articole dintr-un anumit caz sau categorie. Aceste cutii pot fi o modalitate distractivă și imprevizibilă de a câștiga articole rare și valoroase.
 5. Contracte de schimb: O altă caracteristică a DatDrop.com este capacitatea de a utiliza contracte de schimb, care permit jucătorilor să schimbe mai multe articole de valoare mai mică în schimbul unui articol de valoare mai mare. Această caracteristică este utilă în special pentru jucătorii care doresc să își actualizeze skin-urile sau să completeze o colecție de articole.
 6. Giveaways și bonusuri: DatDrop.com organizează frecvent cadouri și promoții bonus, cum ar fi cazuri gratuite sau jetoane suplimentare pentru efectuarea unei depuneri. Jucătorii pot profita de aceste promoții pentru a câștiga eventual articole suplimentare.

Farmskins

Aici veți fi întâmpinați de Gaben cu magazinul și cadou. Site-ul s-a deschis în 2016 și mulți jucători au trecut prin el, ceea ce arată fiabilitatea acestuia. Liniile exclusive de huse vă permit să obțineți pielea dorită.

Iată câteva dintre caracteristicile oferite de Farmskins.com:

 1. Deschideri de carcase: Farmskins.com are o mare varietate de carcase disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi jetoane virtuale sau bani reali pentru a cumpăra și deschide aceste cutii în speranța de a obține obiecte rare și valoroase.
 2. Funcție de upgrade: Farmskins.com oferă și o funcție de upgrade, în care jucătorii pot face schimb cu mai multe articole de nivel inferior în schimbul unui articol de nivel superior. Acest lucru le permite jucătorilor să-și îmbunătățească colecția cu obiecte mai rare.
 3. Caz gratuit zilnic: o caracteristică unică a Farmskins.com este că jucătorii pot revendica un caz gratuit în fiecare zi conectându-se la contul lor. Aceste cutii au șansa de a conține obiecte valoroase, ceea ce face o modalitate distractivă și ușoară de a câștiga eventual articole fără a cheltui bani.
 4. Deschiderea bătăliei: O altă caracteristică a Farmskins.com este abilitatea de a participa la o „deschidere a bătăliei” cu alți jucători. În acest mod, jucătorii pot deschide cazuri simultan și pot concura pentru a vedea cine poate obține cele mai valoroase obiecte.
 5. Bonusuri și promoții: Farmskins.com rulează frecvent bonusuri și promoții, cum ar fi cazuri gratuite sau jetoane bonus pentru efectuarea unei depuneri. Jucătorii pot profita de aceste promoții pentru a câștiga eventual articole suplimentare.
 6. Piața de skin: Farmskins.com are și o piață de skin unde jucătorii pot cumpăra și vinde articole între ei. Acest lucru le permite jucătorilor să obțină un potențial profit prin vânzarea articolelor rare sau valoroase pe care le-au obținut prin deschiderea carcasei.

KeyDrop

Site-ul a fost înregistrat în urmă cu câțiva ani și are zeci de mii de utilizatori online. Puteți folosi acest site web pentru a deschide cazuri de creație proprie. Site-ul oferă mai multe funcții pentru jucătorii care doresc să deschidă case virtuale și să obțină articole în joc.

Iată câteva dintre funcțiile pe care KeyDrop.com le oferă:

 1. Deschideri de cazuri: KeyDrop.com are o varietate de cutii disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi chei virtuale pentru a deschide aceste cutii și pot câștiga obiecte rare și valoroase.
 2. Cazuri gratuite zilnice: o caracteristică unică a KeyDrop.com este că jucătorii pot revendica un caz gratuit în fiecare zi conectându-se la contul lor. Aceste cutii au șansa de a conține obiecte valoroase, ceea ce face o modalitate distractivă și ușoară de a câștiga eventual articole fără a cheltui bani.
 3. Funcție de upgrade: KeyDrop.com oferă și o funcție de upgrade, în care jucătorii pot face schimb cu mai multe articole de nivel inferior în schimbul unui articol de nivel superior. Acest lucru le permite jucătorilor să-și îmbunătățească colecția cu obiecte mai rare.
 4. Jackpot: KeyDrop.com oferă și o funcție de jackpot, în care jucătorii își pot paria articolele împotriva altor jucători pentru a avea șansa de a câștiga un fond de premii mai mare.
 5. Program de afiliere: În plus, KeyDrop.com are un program de afiliere în care utilizatorii pot câștiga comisioane prin trimiterea altor jucători către site.
 6. Program de recompense: KeyDrop.com are, de asemenea, un program de recompense în care jucătorii pot câștiga puncte deschizând cazuri sau completând alte sarcini de pe site. Aceste puncte pot fi răscumpărate pentru diverse recompense, inclusiv chei suplimentare pentru deschiderea unor cutii.

DaddySkins

Au o bază mare de fani cu aproape 2 milioane de utilizatori înregistrați. DaddySkins are o gamă largă de carcase proprii și majoritatea carcaselor clasice CS:GO. Au cel mai mare număr de cutii de producție proprie, unele dintre ele sunt foarte ieftine, iar altele sunt destul de scumpe, dar skin-urile din mijlocul lor nu te vor dezamăgi.

Iată câteva dintre funcțiile pe care le oferă DaddySkins.com:

 1. Deschideri de carcase: DaddySkins.com are o mare varietate de carcase disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi chei virtuale pentru a deschide aceste cutii și pot câștiga obiecte rare și valoroase.
 2. Funcție de upgrade: DaddySkins.com oferă și o funcție de upgrade, în care jucătorii pot face schimb cu mai multe articole de nivel inferior în schimbul unui articol de nivel superior. Acest lucru le permite jucătorilor să-și îmbunătățească colecția cu obiecte mai rare.
 3. Deschiderea bătăliei: DaddySkins.com oferă, de asemenea, o funcție de „deschidere a bătăliei”, în care jucătorii pot concura unul împotriva celuilalt în timp real pentru a vedea cine poate obține cele mai valoroase articole dintr-un anumit caz.
 4. Piață: DaddySkins.com are o piață de piele unde jucătorii pot cumpăra și vinde articole între ei. Acest lucru le permite jucătorilor să obțină un potențial profit prin vânzarea articolelor rare sau valoroase pe care le-au obținut prin deschiderea carcasei.
 5. Bonusuri și promoții: DaddySkins.com rulează frecvent bonusuri și promoții, cum ar fi cazuri gratuite sau chei de bonus pentru efectuarea unei depuneri. Jucătorii pot profita de aceste promoții pentru a câștiga eventual articole suplimentare.

Bandit.Camp

În general, acest site este creat pentru RUST, dar îți poți reumple echilibrul cu skin-uri CS, dar nimeni nu te împiedică să retragi tot ce îți dorești după câștiguri și să mergi la dosare.

Iată câteva dintre caracteristicile oferite de Bandit.Camp:

 1. Deschideri de carcase: Bandit.Camp are o mare varietate de carcase disponibile pentru deschiderea jucătorilor, cu prețuri și niveluri de raritate diferite. Jucătorii pot folosi chei virtuale pentru a deschide aceste cutii și pot câștiga obiecte rare și valoroase.
 2. Piață: Bandit.Camp are o piață de piele unde jucătorii pot cumpăra și vinde articole între ei. Acest lucru le permite jucătorilor să obțină un potențial profit prin vânzarea articolelor rare sau valoroase pe care le-au obținut prin deschiderea carcasei.
 3. Coduri bonus: Bandit.Camp oferă frecvent coduri bonus pe care jucătorii le pot folosi pentru a primi cazuri suplimentare gratuite sau alte recompense. Aceste coduri pot fi găsite pe canalele lor de socializare sau prin parteneriate cu alte site-uri web.
 4. Sistem de monede: Bandit.Camp are un sistem de monede în care jucătorii pot câștiga monede completând sarcini sau deschizând cutii. Aceste monede pot fi răscumpărate pentru cutii, skinuri sau alte recompense suplimentare.

În concluzie, putem spune că aceste site-uri oferă o bună oportunitate de a câștiga bani pe jocul tău preferat sau pur și simplu de a obține skin-uri. Șansa de a crește profitul va fi mai mare dacă vizitați toate site-urile și folosiți bonusuri.

Questions fréquemment posées

Qu'en est-il de Bandit.Camp?

En général, ce site est créé pour les RUST, mais vous pouvez reconstituer votre solde avec des skins CS, mais personne ne vous empêche de retirer tout ce que vous voulez après avoir gagné et d’aller dans des cas ouverts.

Voici quelques-unes des fonctionnalités offertes par Bandit.Camp:

 1. Ouverture de cas: Bandit.Camp met à la disposition des joueurs une grande variété de caisses à ouvrir, avec différents prix et niveaux de rareté. Les joueurs peuvent utiliser des clés virtuelles pour ouvrir ces caisses et potentiellement gagner des objets rares et précieux.
 2. Marché: Bandit.Camp dispose d’une place de marché où les joueurs peuvent acheter et vendre des objets entre eux. Cela permet aux joueurs de faire des bénéfices en vendant des objets rares ou de valeur qu’ils ont obtenus en ouvrant des coffres.
 3. Codes bonus: Bandit.Camp offre fréquemment des codes bonus que les joueurs peuvent utiliser pour recevoir des cas gratuits supplémentaires ou d’autres récompenses. Ces codes peuvent être trouvés sur leurs canaux de médias sociaux ou par le biais de partenariats avec d’autres sites Web.
 4. Système de pièces: Bandit.Camp dispose d’un système de pièces qui permet aux joueurs de gagner des pièces en accomplissant des tâches ou en ouvrant des cas. Ces pièces peuvent être échangées contre des caisses supplémentaires, des skins ou d’autres récompenses.

En conclusion, nous pouvons dire que ces sites offrent une bonne opportunité de gagner de l’argent sur votre jeu préféré ou simplement d’obtenir des skins. Les chances d’augmenter les profits seront plus grandes si vous visitez tous les sites et utilisez les bonus.

Qui connaît Bandit.Camp?

En général, ce site est créé pour les RUST, mais vous pouvez reconstituer votre solde avec des skins CS, mais personne ne vous empêche de retirer tout ce que vous voulez après avoir gagné et d’aller dans des cas ouverts.

Voici quelques-unes des fonctionnalités offertes par Bandit.Camp:

 1. Ouverture de cas: Bandit.Camp met à la disposition des joueurs une grande variété de caisses à ouvrir, avec différents prix et niveaux de rareté. Les joueurs peuvent utiliser des clés virtuelles pour ouvrir ces caisses et potentiellement gagner des objets rares et précieux.
 2. Marché: Bandit.Camp dispose d’une place de marché où les joueurs peuvent acheter et vendre des objets entre eux. Cela permet aux joueurs de faire des bénéfices en vendant des objets rares ou de valeur qu’ils ont obtenus en ouvrant des coffres.
 3. Codes bonus: Bandit.Camp offre fréquemment des codes bonus que les joueurs peuvent utiliser pour recevoir des cas gratuits supplémentaires ou d’autres récompenses. Ces codes peuvent être trouvés sur leurs canaux de médias sociaux ou par le biais de partenariats avec d’autres sites Web.
 4. Système de pièces: Bandit.Camp dispose d’un système de pièces qui permet aux joueurs de gagner des pièces en accomplissant des tâches ou en ouvrant des cas. Ces pièces peuvent être échangées contre des caisses supplémentaires, des skins ou d’autres récompenses.

En conclusion, nous pouvons dire que ces sites offrent une bonne opportunité de gagner de l’argent sur votre jeu préféré ou simplement d’obtenir des skins. Les chances d’augmenter les profits seront plus grandes si vous visitez tous les sites et utilisez les bonus.

Categorii
Ok