wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 19 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Ce este verificarea contului CSGORoll?

Verificarea contului în CSGORoll este o confirmare a datelor introduse în timpul autorizării. Acest proces este necesar pentru a evita frauda și spălarea banilor. Un cont Steam este folosit pentru a vă conecta la contul dvs. personal. Administrația CSGORoll trebuie să fie sigură că utilizați propriile date. După ce ați introdus numele de utilizator și parola Steam, veți primi un e-mail cu un cod de confirmare în căsuța dvs. poștală conectată la platformă. Copiați combinația și inserați-o în caseta corespunzătoare, apoi vă veți găsi în profilul dvs. CSGORoll.

Aceasta nu este acțiunea finală. Depunerea și retragerea prin serviciile de plată propuse sunt efectuate numai după ce finalizați următorul nivel în verificarea CSGORoll. Trebuie să vă confirmați identitatea și adresa de reședință.

Ce documente sunt necesare pentru verificarea contului CSGORoll

După ce v-ați conectat, trebuie să încărcați documente prin verificarea contului pentru a continua cu acest furnizor CSGOroll. Acestea trebuie să fie valabile și la zi, în caz contrar, procedura va fi refuzată. Pentru verificarea identității, trebuie să trimiteți o copie a pașaportului sau a permisului de conducere.

Este necesară și dovada adresei. În acest scop, trimiteți o copie a facturii de utilități (lumină, apă) emisă în ultimele trei luni. Asigurați-vă că chitanța arată adresa înregistrată la care locuiți. Dacă nu există factură de utilități, puteți furniza un extras de cont bancar sau o scrisoare adresată dvs. de la o agenție guvernamentală.

Pentru a accelera procesul de verificare, asigurați-vă că copiile sunt de bună calitate. Acestea ar trebui să arate clar cele patru colțuri ale documentelor. De asemenea, asigurați-vă că toate scrierile sunt lizibile.

Datele transmise în timpul verificării sunt stocate pe servere securizate. Nu este transmisă terților. Există o reverificare a informațiilor pentru clienții cu risc ridicat, care se efectuează la intervale regulate.

Ghid de verificare a contului CSGORoll

Trebuie să vă conectați folosind serviciul Steam pentru a vă verifica contul CSGORoll. Următorii pași sunt următorii:

  • faceți clic pe pictograma dvs. și apoi faceți clic pe porecla din meniu;
  • accesați fila „Documente” din fereastra care se deschide;
  • selectați tipul (identitate, reședință) și adăugați copii.

Puteți deschide un anumit director pe dispozitiv și puteți selecta fișierele pe care doriți să le descărcați. O altă opțiune este să evidențiați documentele de pe computer/smartphone, apoi trageți și plasați-le în blocul corespunzător de pe site.

Imaginile care dovedesc identitatea dvs. trebuie prezentate la rezoluție înaltă. Ar trebui făcută o fotografie cu tine ținând documentul. De asemenea, ar trebui să fie vizibile o notă cu data curentă și un link către https://csgoroll.com.

Dimensiunea maximă permisă a fișierului este de 10 MB. Puteți trimite fișiere în următoarele formate: .jpeg, .png., doc, .docx, .jpg, .pdf.

Întrebări frecvente

Este dificil să verificați un cont CSGORoll?

Nu, tot ce trebuie să faceți este să vă scanați și să încărcați documentele și apoi să așteptați ca administrația să ia o decizie.

Pot să-mi verific contul CSGORoll fără documente?

Nu, trebuie să încărcați documente pentru a vă verifica contul.

Categorii
CSGOEmpire best cs2 site
Ok