wing-preload
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
DA GRATIS
AK-47 | The Empress (Field-Tested) Giveaway
$50.00
11d 11:11:11
  • CSGOCatalog
  • allant CS.PRO #CSGOCatalog
  • Bagy
+ 18 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Care este cel mai bun Duelbits vs Stake

Compararea Duelbits vs Stake

Duelbits și Stake sunt platforme de jocuri de noroc oarecum similare ca funcționalitate. Vizitatorii pot profita de pariurile sportive, pot lansa sloturi clasice sau tematice și pot juca cu un dealer real în modul Live. Vestea bună este că ambele portaluri acceptă plăți cripto, ceea ce este relevant în acest moment. Sistemele de plată descentralizate devin din ce în ce mai populare, ceea ce se datorează transferului rapid de fonduri, securității și confidențialității proceselor.

În ciuda similitudinii de funcționalitate, platformele au unele diferențe. Acestea ar trebui luate în considerare atunci când alegeți cel mai bun site web pentru a juca. Vă sugerăm să citiți recenzia, să trageți concluzii și să găsiți platforma perfectă pentru dvs.

Tabel pentru compararea Duelbits vs Stake

Priviți tabelul cu caracteristici comparative pentru a descoperi cel mai bun cazinou online.

Parametrii Stake Duelbits
Data înființării 2017 2020
Cod bonus permis acceptate
Recompense bonus Tombolă de 75.000 $ în fiecare săptămână, cursă de 100.000 $ în fiecare zi, premii de nivel nou o dată pe săptămână 50% rakeback pentru înscriere, 10% cash back pentru anumite pariuri sportive
Evaluarea Trustpilot 4.4 3.3
Jocuri de cazino sloturi cu trei și cinci role, jocuri de masă, proiecte de la Stake (Mines, Dice, Crash, Limbo, Plinco), Live sloturi clasice și tematice, cărți și ruletă, Live, jocuri speciale precum Crash, Plinco, Mines, etc.
Pariuri sportive fotbal, hochei, box, MMA, sporturi cibernetice (aproximativ 40 de discipline) hochei, fotbal, volei, tenis (aproximativ 40 de discipline)
Metode de depunere criptomonede (Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, Bitcoin, Bitcoin, Dogecoin, Tether, Bitcoin Cash) Piei CS:GO, criptomonedă, Visa/Mastercard, sisteme electronice Skrill, Webmoney
Metode de retragere Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, Bitcoin, Dogecoin, Tether, Bitcoin Cash portofele și piei de criptomonede
Utilizarea site-ului 10/10 10/10
App disponibil (Android, iOS) disponibil (Android, iOS)
Alte premii program de loialitate pe mai multe niveluri Clubul VIP

Înscrieți-vă: Duelbits vs Stake

Procedurile de înregistrare pe Duelbits și Stake sunt ușor diferite. Acesta este un lucru de luat în considerare înainte de a alege un site. Dacă vizitați Duelbits, pașii sunt următorii::

  • faceți clic pe butonul „Înregistrare”;
  • introduceți numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail și parola;
  • bifați caseta de selectare pentru a fi notificat despre promoțiile curente.

De asemenea, puteți utiliza Google, Steam și MetaMask. În acest scop, trebuie să aveți un cont pe una dintre platforme. Faceți clic pe pictograma corespunzătoare și conectați-vă la profilul dvs. Detaliile dvs. vor fi transferate automat în cazinou.

Următoarele sunt necesare pentru a vă înregistra pe Miză:

  • faceți clic pe butonul „Înregistrare”;
  • introduceți datele necesare, cum ar fi data nașterii, numele de utilizator, parola și e-mailul valid;
  • introduceți un cod promoțional pentru a primi cadouri dacă sunt disponibile.

De asemenea, puteți crea un cont prin Steam, Google, LINE și Discord. Faceți clic pe pictograma platformei pe care aveți un cont și apoi conectați-vă. În acest moment, confirmați că sunteți de acord cu transferul informațiilor personale. Cazinoul primește informații despre numele și prenumele dvs., setările de limbă, data nașterii etc.

De asemenea, amintiți-vă că, după înregistrarea la Duelbits și Stake, trebuie să fiți verificat. Astfel vei confirma toate datele introduse in formular. Veți primi un e-mail cu linkul de la platforma de jocuri de noroc. Vă veți găsi în cabinetul personal al cazinoului și apoi vă veți confirma adresa de e-mail. În plus, trebuie să furnizați copii ale documentelor personale (pașaport sau permis de conducere), astfel încât administrația să nu aibă îndoieli cu privire la acuratețea numelui și prenumelui, precum și a respectării limitei de vârstă.

Concluzia noastră

În timp ce am explorat Duelbits și Stake, am făcut tot posibilul să ținem cont de criteriile de bază ale cazinourilor virtuale. Avantajul este că platformele funcționează sub licență, acceptă coduri promoționale, oferă moduri de joc plătite și gratuite, precum și acces deschis la pariuri sportive. Cu toate acestea, Stake a fost fondat mai devreme și, prin urmare, site-ul este mai familiar utilizatorilor și le inspiră încredere.

Nu mai puțin importante sunt tarifele www.trustpilot.com . Jucătorii adevărați își lasă recenziile pe acest portal și apreciază caracteristicile cazinourilor online. Majoritatea utilizatorilor sunt înclinați să mizeze, așa cum demonstrează ratingul de 4,4 stele. Pentru comparație, Duelbits are doar 3.3.

Aveți încredere în opinia jucătorilor sau verificați singur ambele portaluri. Cu siguranță veți găsi un cazinou unde puteți paria și vă puteți mări soldul. Noi, la rândul nostru, recomandăm Stake.

Întrebări frecvente

Unde pot câștiga bani reali pe Duelbits vs. Stake?

Puteți câștiga bani reali pe ambele platforme. Dar, conform ratingului de pe www.trustpilot.com, este mai bine să alegi Stake.

Ce site este interzis în SUA?

Ambele site-uri funcționează în SUA. Cu toate acestea, cazinoul Stake are o platformă specifică pentru jucătorii americani (stake.us).

Cât de fiabil este Duelbits vs Stake?

Ambele platforme sunt licențiate de Curacao. Acest lucru garantează fiabilitatea și securitatea tuturor proceselor.

Categorii
stake best site
Ok